LASTİK İŞ
ismail

ÇOCUKLARLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

15.08.2020 - 12:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLARLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Topçular Mahallesi Barış Konakları Sitesi’nde yaşayan çocuklar örnek bir davranışa imza attılar.

El emeği ürünler üreten çocuklar, site içerisinde stant kurarak ürünlerin satışını yaptılar. Topladıkları parayla sokak hayvanları için mama aldılar ve sokak hayvanlarını beslemeye başladılar. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük eski Emniyet Müdürü İsa Bişiren çocuklarla bir araya gelerek onları tebrik etti. BAŞKAN SEZER ÇOCUKLARI KUTLADI Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Hayvan ve çevre sevgisini çocuklarımıza aşılamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızın kendi ürettikleri el emeği ürünleri satıp, sokak hayvanlarını beslemek için mama almaları gerçekten örnek bir davranış olmuş. Onları yetiştiren aileleri başta olmak üzere çocuklarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.  Çocuklara, sokak hayvanlarını daha rahat beslemeleri için, Gölcük Belediyesi tarafından üretilen beslenme odağı verildi.
Topçular Mahallesi Barış Konakları Sitesi’nde yaşayan çocuklar örnek bir davranışa imza attılar.

El emeği ürünler üreten çocuklar, site içerisinde stant kurarak ürünlerin satışını yaptılar. Topladıkları parayla sokak hayvanları için mama aldılar ve sokak hayvanlarını beslemeye başladılar. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük eski Emniyet Müdürü İsa Bişiren çocuklarla bir araya gelerek onları tebrik etti.

BAŞKAN SEZER ÇOCUKLARI KUTLADI

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Hayvan ve çevre sevgisini çocuklarımıza aşılamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızın kendi ürettikleri el emeği ürünleri satıp, sokak hayvanlarını beslemek için mama almaları gerçekten örnek bir davranış olmuş. Onları yetiştiren aileleri başta olmak üzere çocuklarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.  Çocuklara, sokak hayvanlarını daha rahat beslemeleri için, Gölcük Belediyesi tarafından üretilen beslenme odağı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.