ÇOK ULUSLU DENİZ GÜVENLİĞİ TATBİKATI YAPILACAK

Gündem 07.11.2018 - 10:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOK ULUSLU DENİZ GÜVENLİĞİ TATBİKATI YAPILACAK

Çok Uluslu Deniz Güvenliği Tatbikatı-2018, Türkiye’nin ev sahipliğinde Çok Uluslu Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Komutanlığı koordinesinde Gölcük’te Deniz Harp Merkezi Komutanlığında icra edilecek.

Çok Uluslu Deniz Güvenliği Tatbikatı-2018, Türkiye'nin ev sahipliğinde Çok Uluslu Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Komutanlığı koordinesinde Gölcük'te Deniz Harp Merkezi Komutanlığında icra edilecek. Deniz Kuvvetleri Komutanlığından yapılan açıklamada, Çok Uluslu Deniz Güvenliği Tatbikatı-2018'in Türkiye'nin ev sahipliğinde Çok Uluslu Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Komutanlığı koordinesinde 5-9 Kasım tarihleri arasında Deniz Harp Merkezi Komutanlığı Gölcük'te icra edileceği kaydedildi. Açıklamada, "Tatbikatın maksadı; çok uluslu olarak Deniz Güvenlik Harekatı kapsamında icra edilen alt görevleri icra etmek maksadıyla ulusal ve uluslararası kurumlar ile iş birliği usullerini tatbikat ortamında tesis ve icra etmektir. Çok Uluslu Deniz Güvenliği Tatbikatı'na; ABD, Arnavutluk, Azerbaycan, Bahreyn, Cibuti, Fas, Gürcistan, İngiltere, İspanya, Katar, Kuveyt, Nijerya, Pakistan, Romanya, Senegal, Sudan, Suudi Arabistan ve Türkiye'den 32'si yabancı ve 55'i Türk olmak üzere toplam 87 temsilcinin katılım sağlaması planlanmaktadır" denildi. 
Çok Uluslu Deniz Güvenliği Tatbikatı-2018, Türkiye’nin ev sahipliğinde Çok Uluslu Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Komutanlığı koordinesinde Gölcük’te Deniz Harp Merkezi Komutanlığında icra edilecek.

Çok Uluslu Deniz Güvenliği Tatbikatı-2018, Türkiye'nin ev sahipliğinde Çok Uluslu Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Komutanlığı koordinesinde Gölcük'te Deniz Harp Merkezi Komutanlığında icra edilecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından yapılan açıklamada, Çok Uluslu Deniz Güvenliği Tatbikatı-2018'in Türkiye'nin ev sahipliğinde Çok Uluslu Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Komutanlığı koordinesinde 5-9 Kasım tarihleri arasında Deniz Harp Merkezi Komutanlığı Gölcük'te icra edileceği kaydedildi. Açıklamada, "Tatbikatın maksadı; çok uluslu olarak Deniz Güvenlik Harekatı kapsamında icra edilen alt görevleri icra etmek maksadıyla ulusal ve uluslararası kurumlar ile iş birliği usullerini tatbikat ortamında tesis ve icra etmektir. Çok Uluslu Deniz Güvenliği Tatbikatı'na; ABDArnavutlukAzerbaycanBahreynCibutiFasGürcistanİngiltereİspanyaKatarKuveytNijeryaPakistanRomanyaSenegalSudanSuudi Arabistan ve Türkiye'den 32'si yabancı ve 55'i Türk olmak üzere toplam 87 temsilcinin katılım sağlaması planlanmaktadır" denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.