LASTİK İŞ
ismail

ÇÖKEN YOLU BAŞKAN SEZER İNCELEDİ

Gölcük 06.07.2019 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇÖKEN YOLU BAŞKAN SEZER İNCELEDİ

Gölcük, Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi, Yalı Yolu Caddesi üzerinde bulunan köprüde geçtiğimiz gün kısmı olarak çökme meydana gelmişti.

Sonrasında başlatılan bakın ve onarım çalışmasını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “15 gün sürecek kesintisiz çalışma ile yol kullanıma açılacak” dedi. Gölcük, Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi, Yalı Yolu Caddesi üzerinde bulunan köprüde geçtiğimiz gün kısmı olarak çökme meydana gelmiş, çevredeki vatandaşların haber vermesi sonrasında Gölcük Belediyesi’ne bağlı ekipler, derhal müdahale ederek gerekli güvenlik önlemleri almış, yolu trafiğe kapatmıştı. Sonrasında hemen yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. “KESİNTİSİZ ÇALIŞMA YAPILACAK” Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yürütülen çalışma hakkında bilgi verdi ve şunları söyledi: “Değirmendere Yalı Yolu Caddesi üzerinde bulunan köprüde çökme meydana geldiği bilgisi bize ulaştı. Hemen gerekli müdahaleyi yaparak yolu kullanıma kapattık ve sonrasında da güvenlik önlemini ekiplerimiz aldı. Aynı zamanda bakım ve onarım çalışması da başlatıldı. Ekipler 15 gün sürecek kesintisiz bir çalışma içinde köprüyü sağlam hale getirecekler ve sonrasında kullanıma açacağız” dedi.
Gölcük, Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi, Yalı Yolu Caddesi üzerinde bulunan köprüde geçtiğimiz gün kısmı olarak çökme meydana gelmişti.

Sonrasında başlatılan bakın ve onarım çalışmasını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “15 gün sürecek kesintisiz çalışma ile yol kullanıma açılacak” dedi.

Gölcük, Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi, Yalı Yolu Caddesi üzerinde bulunan köprüde geçtiğimiz gün kısmı olarak çökme meydana gelmiş, çevredeki vatandaşların haber vermesi sonrasında Gölcük Belediyesi’ne bağlı ekipler, derhal müdahale ederek gerekli güvenlik önlemleri almış, yolu trafiğe kapatmıştı. Sonrasında hemen yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

“KESİNTİSİZ ÇALIŞMA YAPILACAK”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yürütülen çalışma hakkında bilgi verdi ve şunları söyledi: “Değirmendere Yalı Yolu Caddesi üzerinde bulunan köprüde çökme meydana geldiği bilgisi bize ulaştı. Hemen gerekli müdahaleyi yaparak yolu kullanıma kapattık ve sonrasında da güvenlik önlemini ekiplerimiz aldı. Aynı zamanda bakım ve onarım çalışması da başlatıldı. Ekipler 15 gün sürecek kesintisiz bir çalışma içinde köprüyü sağlam hale getirecekler ve sonrasında kullanıma açacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.