LASTİK İŞ

ÇÖPLER YERALTINA İNMEYE DEVAM EDİYOR

Gölcük 14.08.2018 - 14:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇÖPLER YERALTINA İNMEYE DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi, çevre konusunda da örnek projelere imza atmaya devam ediyor. 2017 yılı sonunda özellikle saatli çöp uygulamasının gerçekleştirilemediği mahallelerde başlanmak üzere uygun olan noktalara hidrolik yer altı çöp konteyneri yerleştirilmeye başlanmıştı.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün daha hijyenik ve modern bir çöp toplama sistemi için ilçe geneline yerleştirdiği yer altı çöp konteynerleri, yaz günlerinde vatandaşın kötü koku ve görünümden rahatsız olmasını engelliyor. Yer altı konteynerleri sayesinde hem yer açısından tasarruf ediliyor hem de kullanılan sistemin sağlık açısından daha temiz ve hijyenik olması sağlanıyor.  2017 yılı sonunda başlanan yeraltı çöp konteyneri uygulaması kapsamında ilk olarak 10 adet yeraltı çöp konteyneri yerleştirildi. Bu yılın ilk 8 ayında ise 30 adet daha konteynerin montajı yapılmaya devam edildi.  YERALTI ÇÖP KONTEYNERLERİ KADEME AMİRLİĞİNDE ÜRETİYOR İlçe genelindeki birçok noktaya hidrolik yeraltı çöp konteyneri yerleştiren ekipler hem çirkin görüntünün önüne geçiyor hem de çöpleri yeraltına almaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kademe Amirliği şantiyesinde üretilen hidrolik çöp konteynerleri ile hem maliyet düşürülüyor hem de temizlikte kökten çözümler üretiliyor. Şu ana kadar 40'dan fazla imalatı yapılan hidrolik yeraltı çöp konteyneri belirlenen noktalara yerleştirildi. Bu uygulama ilerleyen günlerde ilçenin dört bir yanında yaygınlaşacak. MAHALLELERİMİZDE MONTAJLAR DEVAM EDİYOR  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “İlçemizde çevre bilincini geliştirmek, çöplerin oluşturduğu kötü kokuları önlemek ve çevre kirliliğini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla Belediyemiz Kademe Amirliği'nde yeraltı çöp konteyneri imalatına başladık. Kendi imalatımız olan hidrolik yer altı çöp konteynerleri ile çevredeki hoş olmayan görüntülerin oluşmasının da önüne geçtik. 2017 yılı sonunda başladığımız proje kapsamında 10 adet montaj yapıldı. 2018 yılı için ise bu sayı 3 katına çıktı. Halen mahallelerimizde montajlar devam ediyor. Yeni sistem yer altı çöp toplama konteynerleri ilçemize ayrı bir değer katıyor.  Konteynerlerin yeraltında alınması ile çöplerin gözükmesi, çevreye kötü koku yayması ve bunlara bağlı oluşabilecek olan kirlilikleri ortadan kaldırmış olacağız. Gölcük'ün birçok bölgesinde yeraltı konteynerlerinin kurulması ile mevcut yerüstü konteynerleri kaldırılacak ve buralarda yalnızca bu sistemi kullanan araçlar dolaşmış olacak. Bir adet yeraltı konteyneri mevcut durumdaki 3 adet konteynerin yaptığı işlemi yapmış olacak. Bu sayede çevre kirliliğinin ve sokak hayvanlarının çöpleri dağıtmasının önüne geçeceğiz. Aynı zamanda yeraltı çöp konteyner sistemiyle ekonomik anlamda da tasarruf sağlamış olacağız” dedi
Gölcük Belediyesi, çevre konusunda da örnek projelere imza atmaya devam ediyor. 2017 yılı sonunda özellikle saatli çöp uygulamasının gerçekleştirilemediği mahallelerde başlanmak üzere uygun olan noktalara hidrolik yer altı çöp konteyneri yerleştirilmeye başlanmıştı.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün daha hijyenik ve modern bir çöp toplama sistemi için ilçe geneline yerleştirdiği yer altı çöp konteynerleri, yaz günlerinde vatandaşın kötü koku ve görünümden rahatsız olmasını engelliyor. Yer altı konteynerleri sayesinde hem yer açısından tasarruf ediliyor hem de kullanılan sistemin sağlık açısından daha temiz ve hijyenik olması sağlanıyor.  2017 yılı sonunda başlanan yeraltı çöp konteyneri uygulaması kapsamında ilk olarak 10 adet yeraltı çöp konteyneri yerleştirildi. Bu yılın ilk 8 ayında ise 30 adet daha konteynerin montajı yapılmaya devam edildi. 

YERALTI ÇÖP KONTEYNERLERİ KADEME AMİRLİĞİNDE ÜRETİYOR
İlçe genelindeki birçok noktaya hidrolik yeraltı çöp konteyneri yerleştiren ekipler hem çirkin görüntünün önüne geçiyor hem de çöpleri yeraltına almaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kademe Amirliği şantiyesinde üretilen hidrolik çöp konteynerleri ile hem maliyet düşürülüyor hem de temizlikte kökten çözümler üretiliyor. Şu ana kadar 40'dan fazla imalatı yapılan hidrolik yeraltı çöp konteyneri belirlenen noktalara yerleştirildi. Bu uygulama ilerleyen günlerde ilçenin dört bir yanında yaygınlaşacak.

MAHALLELERİMİZDE MONTAJLAR DEVAM EDİYOR 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “İlçemizde çevre bilincini geliştirmek, çöplerin oluşturduğu kötü kokuları önlemek ve çevre kirliliğini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla Belediyemiz Kademe Amirliği'nde yeraltı çöp konteyneri imalatına başladık. Kendi imalatımız olan hidrolik yer altı çöp konteynerleri ile çevredeki hoş olmayan görüntülerin oluşmasının da önüne geçtik. 2017 yılı sonunda başladığımız proje kapsamında 10 adet montaj yapıldı. 2018 yılı için ise bu sayı 3 katına çıktı. Halen mahallelerimizde montajlar devam ediyor. Yeni sistem yer altı çöp toplama konteynerleri ilçemize ayrı bir değer katıyor.  Konteynerlerin yeraltında alınması ile çöplerin gözükmesi, çevreye kötü koku yayması ve bunlara bağlı oluşabilecek olan kirlilikleri ortadan kaldırmış olacağız. Gölcük'ün birçok bölgesinde yeraltı konteynerlerinin kurulması ile mevcut yerüstü konteynerleri kaldırılacak ve buralarda yalnızca bu sistemi kullanan araçlar dolaşmış olacak. Bir adet yeraltı konteyneri mevcut durumdaki 3 adet konteynerin yaptığı işlemi yapmış olacak. Bu sayede çevre kirliliğinin ve sokak hayvanlarının çöpleri dağıtmasının önüne geçeceğiz. Aynı zamanda yeraltı çöp konteyner sistemiyle ekonomik anlamda da tasarruf sağlamış olacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.