LASTİK İŞ

'' ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ'

Kocaeli 16.10.2016 - 21:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

'' ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ'

Başkan Karaosmanoğlu, 15. Kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Kurucular Kurulu ile bir araya geldi ve daha sonra, 93. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısına katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlendiği Kurucular Kurulu toplantısına ve 93. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Başkan Karaosmanoğlu burada yaptığı konuşmada, “Kocaeli’de ki hizmetlerimizde çok bereketli işler yapıyoruz. Ancak daha çok yapacağımız işlerin olduğuna da inanıyor ve biliyoruz. Siyaset demek vatandaşın derdiyle dertlenmek demektir. Şunu belirtmek isterim ki çözüm odaklı çalıştığımız için vatandaşımızda bizi bırakmıyor” dedi.   TEŞKİLATLARIMIZIN HER FERDİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın da katıldığı toplantıda dünü ve bugünü her zaman değerlendirdiklerini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugüne kadar teşkilatlarımız, Bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve her alanda görev alan ak kadrolar, Kocaeli’de ki görevini yaptı, yapmaya da devam ediyor. Kentimizi geliştirirken, teşkilatlarımızla da devamlı bir araya geldik. Tatil demeden, bayram demeden, milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.   GENÇLİĞİMİZİ İHMAL ETMİYORUZ Belediyecilik hizmetlerini yaparken, nesillerimizi de asla ihmal etmemeliyiz diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin hayatında boş vakit bırakmayalım. En büyük sermayemiz gençliğimizdir ve bu nedenle eğitime daha çok önem vereceğiz. Büyükşehir olarak İlçe Belediyelerimizle birlikte gençlerimizi daha iyi nasıl yetiştiririz bunun için çaba sarf ediyoruz. Bundan dolayıdır ki projelerimizi bir bir uyguluyoruz. Bu gençlik çalışmalarını artırarak devam ettireceğiz. 15 yıldır teşkilatlarımızda çalışan, gayret gösteren bütün teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.   ÇOK BÜYÜK BİR KATILIM VARDI 93. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirirken, binlerce teşkilat mensubu da katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen birliktelikte, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları ve  parti teşkilatları çok büyük bir katılım gösterdi. 
Başkan Karaosmanoğlu, 15. Kuruluş yıldönümü nedeniyle AK Parti Kurucular Kurulu ile bir araya geldi ve daha sonra, 93. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısına katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlendiği Kurucular Kurulu toplantısına ve 93. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Başkan Karaosmanoğlu burada yaptığı konuşmada, “Kocaeli’de ki hizmetlerimizde çok bereketli işler yapıyoruz. Ancak daha çok yapacağımız işlerin olduğuna da inanıyor ve biliyoruz. Siyaset demek vatandaşın derdiyle dertlenmek demektir. Şunu belirtmek isterim ki çözüm odaklı çalıştığımız için vatandaşımızda bizi bırakmıyor” dedi.

 

TEŞKİLATLARIMIZIN HER FERDİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın da katıldığı toplantıda dünü ve bugünü her zaman değerlendirdiklerini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugüne kadar teşkilatlarımız, Bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve her alanda görev alan ak kadrolar, Kocaeli’de ki görevini yaptı, yapmaya da devam ediyor. Kentimizi geliştirirken, teşkilatlarımızla da devamlı bir araya geldik. Tatil demeden, bayram demeden, milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

GENÇLİĞİMİZİ İHMAL ETMİYORUZ

Belediyecilik hizmetlerini yaparken, nesillerimizi de asla ihmal etmemeliyiz diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin hayatında boş vakit bırakmayalım. En büyük sermayemiz gençliğimizdir ve bu nedenle eğitime daha çok önem vereceğiz. Büyükşehir olarak İlçe Belediyelerimizle birlikte gençlerimizi daha iyi nasıl yetiştiririz bunun için çaba sarf ediyoruz. Bundan dolayıdır ki projelerimizi bir bir uyguluyoruz. Bu gençlik çalışmalarını artırarak devam ettireceğiz. 15 yıldır teşkilatlarımızda çalışan, gayret gösteren bütün teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ÇOK BÜYÜK BİR KATILIM VARDI

93. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirirken, binlerce teşkilat mensubu da katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen birliktelikte, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları ve  parti teşkilatları çok büyük bir katılım gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.