LASTİK İŞ

ÇUBUKLU ''ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK''

Spor 13.03.2018 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇUBUKLU ''ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK''

Van Büyükşehir karşısında son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Gölcükspor’da teknik patron Kayhan Çubuklu yaptığı değerlendirmede, “Mücadelemiz üst seviyedeydi. Çok gol kaçırdık. Oyuna sevindik ama sonuca üzüldük” dedi.

Geçtiğimiz gün evinde Van Büyükşehir’i ağırlayan 3.Lig 2.Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor son dakika yediği golle 1-1 berabere kalıp çok önemli iki puan kaybetti. Maç bitimi açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Kayhan Çubuklu, “Kazanmayı istiyorduk. İlk yarının başından beri çok iyi oynamaya başladık, sınıf atladık. Bu da sınıf maçıydı. Play-Off’a biraz daha yaklaşacaktık. Öncelikle oyuncularımı kutlarım. Çok iyi mücadele ettiler. 15 günden beri sağlıklı idman yapamıyoruz, kötü saha şartlarında hazırlandık. Ona rağmen mücadele üst seviyedeydi. Bu hafta üç oyuncum gripti. Oyuna yansıdı. Oktay sakatlanınca planlarımız bozuldu. Futbolun temelinde iyi oynayan takım gol kaçırır, çok gol kaçırdık. Oyuncularım deneyimsiz. İyi oyuna seviniyor, sonucu üzülüyoruz” dedi.   ‘’Gölcük’te kış aylarında antrenman yapacak saha yok’’ Çubuklu bu haftaki Tire deplasmanından umutlu olduğunu belirterek, “ Puan durumuna baktığımızda ilk iki takımı deplasmanda yendik. İnşallah haftaya yine deplasmanda kazanırız. 90’da golü bulduk, 5 dakika uzatma gösterildi. Hakem Cenk’in yatmasını da ekledi. Futbolun içinde bunlar var. Elimize geçen fırsatları değerlendirsek şimdi başka şeyler konuşuyor olurduk. Bir gerçek var ki Gölcük’te kış aylarında antrenman yapacak saha yok. Bu büyük sıkıntı. İnşallah giderilir” diyerek sözlerini tamamladı.
Van Büyükşehir karşısında son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Gölcükspor’da teknik patron Kayhan Çubuklu yaptığı değerlendirmede, “Mücadelemiz üst seviyedeydi. Çok gol kaçırdık. Oyuna sevindik ama sonuca üzüldük” dedi.
Geçtiğimiz gün evinde Van Büyükşehir’i ağırlayan 3.Lig 2.Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor son dakika yediği golle 1-1 berabere kalıp çok önemli iki puan kaybetti. Maç bitimi açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Kayhan Çubuklu, “Kazanmayı istiyorduk. İlk yarının başından beri çok iyi oynamaya başladık, sınıf atladık. Bu da sınıf maçıydı. Play-Off’a biraz daha yaklaşacaktık. Öncelikle oyuncularımı kutlarım. Çok iyi mücadele ettiler. 15 günden beri sağlıklı idman yapamıyoruz, kötü saha şartlarında hazırlandık. Ona rağmen mücadele üst seviyedeydi. Bu hafta üç oyuncum gripti. Oyuna yansıdı. Oktay sakatlanınca planlarımız bozuldu. Futbolun temelinde iyi oynayan takım gol kaçırır, çok gol kaçırdık. Oyuncularım deneyimsiz. İyi oyuna seviniyor, sonucu üzülüyoruz” dedi.
 
‘’Gölcük’te kış aylarında antrenman yapacak saha yok’’
Çubuklu bu haftaki Tire deplasmanından umutlu olduğunu belirterek, “ Puan durumuna baktığımızda ilk iki takımı deplasmanda yendik. İnşallah haftaya yine deplasmanda kazanırız. 90’da golü bulduk, 5 dakika uzatma gösterildi. Hakem Cenk’in yatmasını da ekledi. Futbolun içinde bunlar var. Elimize geçen fırsatları değerlendirsek şimdi başka şeyler konuşuyor olurduk. Bir gerçek var ki Gölcük’te kış aylarında antrenman yapacak saha yok. Bu büyük sıkıntı. İnşallah giderilir” diyerek sözlerini tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.