LASTİK İŞ
ismail

ÇUBUKLU ''PLAY-OFF’LA İLGİLİ KUŞKUM YOK''

Spor 13.12.2017 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇUBUKLU ''PLAY-OFF’LA İLGİLİ KUŞKUM YOK''

Yeşil Bursa deplasmanındaki yenilginin ardından Cumartesi günü de evinde Anadolu Bağcılar ile berabere kalan, 15’nci sıraya kadar gerileyen Gölcükspor’da Teknik Direktör Kayhan Çubuklu’nun Play-Off hedefiyle ilgili kuşkusu yok dedi.

Çubuklu, “Tek sıkıntımız ürettiğimiz pozisyonları gole çevirememek. Bu sorunu çözersek rahatlayacağız. İyi bir devre arası kampının ardından 2.yarı çok daha iyi oluruz” dedi. SIKINTIMIZ YOK Çubuklu “Geçen hafta çok kötü maç kaybetmiştik, telafi için sahaya çıktık. Çalışmalarımızı da mutlak galibiyet için yapmıştık. Karşımızda üç haftadan beri gol yemeyen, ligin en az gol yiyen takımı vardı. Biz ise geldiğimden beri her maçta kalemizde gol görüyorduk. İlk kez bu hafta yemedik. Hakikaten keyif aldığım bir maç oldu. Tek sıkıntımız ürettiğimiz pozisyonları gol yapamamak. Paslarda tercih hatalarımız oldu. Gol problemini çözebilirsek rahatlayacağız. Hakemle bir sıkıntımız yok, iyi bir yönetim gösterdi. Play-Off için bir sıkıntımız yok. Takımımız oyun olarak üstüne koydu, puan olarak eksiğimiz var. Devre arası kampını iyi geçirirsek ikinci yarıda çok daha iyi oluruz. Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. 2. Yarı deplasmanımız fazla, fikstür avantajına sahibiz diyebilirim. Murat Can iyi oynadı, Ahmet Özer de öyle. Daha çok çalışacağız ve bu takımı hep birlikte hedefe taşıyacağız.”
Yeşil Bursa deplasmanındaki yenilginin ardından Cumartesi günü de evinde Anadolu Bağcılar ile berabere kalan, 15’nci sıraya kadar gerileyen Gölcükspor’da Teknik Direktör Kayhan Çubuklu’nun Play-Off hedefiyle ilgili kuşkusu yok dedi.

Çubuklu, “Tek sıkıntımız ürettiğimiz pozisyonları gole çevirememek. Bu sorunu çözersek rahatlayacağız. İyi bir devre arası kampının ardından 2.yarı çok daha iyi oluruz” dedi.

SIKINTIMIZ YOK
Çubuklu “Geçen hafta çok kötü maç kaybetmiştik, telafi için sahaya çıktık. Çalışmalarımızı da mutlak galibiyet için yapmıştık. Karşımızda üç haftadan beri gol yemeyen, ligin en az gol yiyen takımı vardı. Biz ise geldiğimden beri her maçta kalemizde gol görüyorduk. İlk kez bu hafta yemedik. Hakikaten keyif aldığım bir maç oldu. Tek sıkıntımız ürettiğimiz pozisyonları gol yapamamak. Paslarda tercih hatalarımız oldu. Gol problemini çözebilirsek rahatlayacağız. Hakemle bir sıkıntımız yok, iyi bir yönetim gösterdi. Play-Off için bir sıkıntımız yok. Takımımız oyun olarak üstüne koydu, puan olarak eksiğimiz var. Devre arası kampını iyi geçirirsek ikinci yarıda çok daha iyi oluruz. Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. 2. Yarı deplasmanımız fazla, fikstür avantajına sahibiz diyebilirim. Murat Can iyi oynadı, Ahmet Özer de öyle. Daha çok çalışacağız ve bu takımı hep birlikte hedefe taşıyacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.