LASTİK İŞ

ÇUBUKLU ''REZİL ZEMİNDE OYNADIK''

Spor 10.09.2018 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇUBUKLU ''REZİL ZEMİNDE OYNADIK''

Daha önce iki dönem Kocaelispor’da görev yapan, Gölcükspor’un başında sahaya çıkan teknik adam Kayhan Çubuklu zeminden yakındı.

Kocaelispor’un doğru oynadığını söyleyen Çubuklu, hakemi de kutladı. Çubuklu’nun maç sonu açıklamaları şöyle: “KOCAELİ FUTBOL ŞEHRİ DEĞİL” “İzmit'te her yerde 'Kocaeli futbol şehri deniyor' ama maalesef Kocaeli futbol şehri falan değil. 6 aydır maç oynanmayan bir sahada rezil bir zeminde oynadık. Kocaelispor'un kısıtlı bir kadrosu var. Burada ciddi sakatlıklar olabilirdi. Genç bir takımız, her geçen hafta deneyim kazanacağız. Bu atmosferlere alışkın bir takımız. İkinci yarıya iyi başladık. Yaptığımız değişikliklerle oyuna ortak olmayı başardık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve bir kademe hatasından gol yedik” “KOCAELİSPOR DOĞRU OYNADI” “Maçın hakemini de tebrik ediyorum, oyunun kalitesinin yükselmesinde o da büyük pay sahibiydi. İki maçta puan kazanamadık ama bundan sonraki haftalarda güzel oyunumuzu galibiyetle süsleyebiliriz. Zeminin kötü olması bizim için dezavantaj. Diyarbekir ve bu maçta ikinci yarılarda çok daha iyi oynadık. Kocaelispor bize karşı doğru oynadı. Geçtiğimiz hafta bulduğu pozisyonları bu maçta bulamadılar. Kocaelispor'a yürekten başarılar dilerim” dedi. 
Daha önce iki dönem Kocaelispor’da görev yapan, Gölcükspor’un başında sahaya çıkan teknik adam Kayhan Çubuklu zeminden yakındı.

Kocaelispor’un doğru oynadığını söyleyen Çubuklu, hakemi de kutladı. Çubuklu’nun maç sonu açıklamaları şöyle:

“KOCAELİ FUTBOL ŞEHRİ DEĞİL”

“İzmit'te her yerde 'Kocaeli futbol şehri deniyor' ama maalesef Kocaeli futbol şehri falan değil. 6 aydır maç oynanmayan bir sahada rezil bir zeminde oynadık. Kocaelispor'un kısıtlı bir kadrosu var. Burada ciddi sakatlıklar olabilirdi. Genç bir takımız, her geçen hafta deneyim kazanacağız. Bu atmosferlere alışkın bir takımız. İkinci yarıya iyi başladık. Yaptığımız değişikliklerle oyuna ortak olmayı başardık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve bir kademe hatasından gol yedik”

“KOCAELİSPOR DOĞRU OYNADI”

“Maçın hakemini de tebrik ediyorum, oyunun kalitesinin yükselmesinde o da büyük pay sahibiydi. İki maçta puan kazanamadık ama bundan sonraki haftalarda güzel oyunumuzu galibiyetle süsleyebiliriz. Zeminin kötü olması bizim için dezavantaj. Diyarbekir ve bu maçta ikinci yarılarda çok daha iyi oynadık. Kocaelispor bize karşı doğru oynadı. Geçtiğimiz hafta bulduğu pozisyonları bu maçta bulamadılar. Kocaelispor'a yürekten başarılar dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.