LASTİK İŞ
ismail

ÇUBUKLU ''YAPTIĞIMIZ HATALAR SKORU BELİRLEDİ''

Spor 27.01.2019 - 16:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇUBUKLU ''YAPTIĞIMIZ HATALAR SKORU BELİRLEDİ''

Gölcükspor Teknik Sorumlusu Kayhan Çubuklu, önceki akşamki kent derbisiyle ilgili yaptıkları hataların maçın skorunu belirlediğini söyledi.

Futbolun hata oyunu olduğunu aktaran Çubuklu, Bayburt’u yenmek istediklerini kaydetti. Çubuklu’nun açıklamaları şöyle: “İKİ GOLDE DE KATKIMIZ VARDI” “Maçın skorunu yaptığımız hatalar ve kaçırdığımız goller tayin etti. Kocaelispor attığı iki golde de bizim katkımız vardı. Onun dışında bizim 3 tane net pozisyonumuz var. Oyun anlamında memnunum. Ama beceri ve seyirci atmosferi anlamında oyuncularım biraz etkilendi. Kocaelispor’un girdiği pozisyonları biz belirledik. Onların becerileriyle değil, bizim kaptırdığımız toplarla mağlup olduk” “BAYBURT’U İLK YENEN İNŞALLAH BİZ OLURUZ” “Sezon başından bu yana gol yollarında bir beceriksizliğimiz var. Geçen hafta bunları halletmiştik ama bu maçta net pozisyonlar kaçırdık. Bunları kaçırırsan mağlubiyet kaçınılmazdır. Yapacak bir şey yok. Futbol hata oyunudur. Bu maçta hatayı biz fazla yaptık ve kaybettik. Bundan sonra hataları azaltıp, forvetteki başarıyı artırırsak lig bizim için kolay olacaktır diye düşünüyorum. İnşallah haftaya Bayburt’u yenen ilk takım biz oluruz.”  
Gölcükspor Teknik Sorumlusu Kayhan Çubuklu, önceki akşamki kent derbisiyle ilgili yaptıkları hataların maçın skorunu belirlediğini söyledi.

Futbolun hata oyunu olduğunu aktaran Çubuklu, Bayburt’u yenmek istediklerini kaydetti. Çubuklu’nun açıklamaları şöyle:

“İKİ GOLDE DE KATKIMIZ VARDI”

“Maçın skorunu yaptığımız hatalar ve kaçırdığımız goller tayin etti. Kocaelispor attığı iki golde de bizim katkımız vardı. Onun dışında bizim 3 tane net pozisyonumuz var. Oyun anlamında memnunum. Ama beceri ve seyirci atmosferi anlamında oyuncularım biraz etkilendi. Kocaelispor’un girdiği pozisyonları biz belirledik. Onların becerileriyle değil, bizim kaptırdığımız toplarla mağlup olduk”

“BAYBURT’U İLK YENEN İNŞALLAH BİZ OLURUZ”

“Sezon başından bu yana gol yollarında bir beceriksizliğimiz var. Geçen hafta bunları halletmiştik ama bu maçta net pozisyonlar kaçırdık. Bunları kaçırırsan mağlubiyet kaçınılmazdır. Yapacak bir şey yok. Futbol hata oyunudur. Bu maçta hatayı biz fazla yaptık ve kaybettik. Bundan sonra hataları azaltıp, forvetteki başarıyı artırırsak lig bizim için kolay olacaktır diye düşünüyorum. İnşallah haftaya Bayburt’u yenen ilk takım biz oluruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.