CUMHURBAŞKANI ARKADAŞINI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

05.11.2017 - 16:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURBAŞKANI ARKADAŞINI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün vefat eden sınıf arkadaşı Nebi Güdük'ün cenazesine katılmak için İzmit’e geldi

Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler İdaresi  Başkanlığında  Şube Müdürlüğünden emekli olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşı olduğu öğrenilen Nebi Güdük önceki gün vefat etti. Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan da haberi alır almaz İzmit’e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Fevziye Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılırken, Erdoğan’ın üzüntüsü yüzünden okunuyordu.   BEKLENMEYEN ZİYARET İzmit’e ziyareti beklenmeyen Cumhurbaşkanının bu ziyareti, sevilen isim Nebi Güdük’ün ziyareti gibi ani oldu. Öğle saatlerine doğru Fevziye Camii önünde alınan önlemler ve kurulan polis barikatları dikkat çekti. Telefonla ulaştığımız AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cenazeye katılacağını doğruladı. Fevziye Camii çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, cenaze sırasında çevrede adeta kuş uçurtulmadı.   GENİŞ KATILIM Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Vali Hüseyin Aksoy,Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, belediye başkanları ve il protokolü ile Güdük’ün ailesi ve sevenleri büyük katılım gösterdi.     NÜKTEDAN SEMPATİK BİR ARKADAŞIMIZDI Cenaze namazı sonrası konuşma yapan Erdoğan, arkadaşı Nebi Güdük için şunları söyledi, "Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. İmam Hatip Lisesinde beraber okuduk, Nüktedan sempatik bir arkadaşımızdı. Bizim için ölüm diriliştir, ölümü böyle tanımlayarak ölümü adete öldüren insanlarız. Rabbim ailesine sabır eylesin. Mekanları cennet olsun"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün vefat eden sınıf arkadaşı Nebi Güdük'ün cenazesine katılmak için İzmit’e geldi

Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler İdaresi  Başkanlığında  Şube Müdürlüğünden emekli olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşı olduğu öğrenilen Nebi Güdük önceki gün vefat etti. Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan da haberi alır almaz İzmit’e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Fevziye Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılırken, Erdoğan’ın üzüntüsü yüzünden okunuyordu.

 

BEKLENMEYEN ZİYARET

İzmit’e ziyareti beklenmeyen Cumhurbaşkanının bu ziyareti, sevilen isim Nebi Güdük’ün ziyareti gibi ani oldu. Öğle saatlerine doğru Fevziye Camii önünde alınan önlemler ve kurulan polis barikatları dikkat çekti. Telefonla ulaştığımız AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cenazeye katılacağını doğruladı. Fevziye Camii çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, cenaze sırasında çevrede adeta kuş uçurtulmadı.

 

GENİŞ KATILIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Vali Hüseyin Aksoy,Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, belediye başkanları ve il protokolü ile Güdük’ün ailesi ve sevenleri büyük katılım gösterdi.  

 

NÜKTEDAN SEMPATİK BİR ARKADAŞIMIZDI

Cenaze namazı sonrası konuşma yapan Erdoğan, arkadaşı Nebi Güdük için şunları söyledi, "Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. İmam Hatip Lisesinde beraber okuduk, Nüktedan sempatik bir arkadaşımızdı. Bizim için ölüm diriliştir, ölümü böyle tanımlayarak ölümü adete öldüren insanlarız. Rabbim ailesine sabır eylesin. Mekanları cennet olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.