LASTİK İŞ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KOCAELİ PROGRAMI İPTAL OLDU

Asayiş 08.09.2018 - 14:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KOCAELİ PROGRAMI İPTAL OLDU

Bugün eski bakan Recep Akdağ'ın oğlunun düğünü için Kocaeli'ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı iptal oldu

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Şeyma Akdağ’ın oğulları Muhammed ile Mustafa İstif ve Havva İstif’in kızları Gülşah’ın düğünü bugün saat 14.00'te Gebze Hünkar Çayırı'nda gerçekleşecek. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıyması beklenirken, nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Meclis Başkanı Binali Yıldırım ve çok sayıda bakanın yapacağı konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli programının iptal olduğu öğrenildi. Erdoğan düğün için kentimize gelmeyecek ancak Meclis Başkanı Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın düğüne gelebileceği belirtildi.  
Bugün eski bakan Recep Akdağ'ın oğlunun düğünü için Kocaeli'ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı iptal oldu

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Şeyma Akdağ’ın oğulları Muhammed ile Mustafa İstif ve Havva İstif’in kızları Gülşah’ın düğünü bugün saat 14.00'te Gebze Hünkar Çayırı'nda gerçekleşecek. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıyması beklenirken, nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Meclis Başkanı Binali Yıldırım ve çok sayıda bakanın yapacağı konuşuluyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli programının iptal olduğu öğrenildi.

Erdoğan düğün için kentimize gelmeyecek ancak Meclis Başkanı Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın düğüne gelebileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.