LASTİK İŞ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İL KONGRESİNE GELECEK

Asayiş 14.10.2020 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İL KONGRESİNE GELECEK

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat il kongre tarihinin açıklanmasının kendileri için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirterek, “Kocaeli teşkilatları olarak hasretle beklediğimiz liderimizi 8 Kasım’da Kocaeli’de ağırlamak bizler için büyük bir onurdur” dedi.

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe kongrelerinin tamamlanmasından sonra Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve her fırsatta il kongresi için hazır oldukları mesajı ilettiklerini belirterek şunları söyledi: “Pandemi nedeniyle çok hassas bir dönemde ilçe kongrelerimizi 15 gün gibi kısa sürede tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık. CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna uygun şekilde AK Parti teşkilatları olarak gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu anlamda il kongremizle ilgili de her an yapılacak gibi hazır olduğumuzu Genel Merkezimize paylaştık. Bugün grup toplantımızda bizzat Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 8 Kasım tarihi açıklandı. Çok mutluyuz. Mutluluğumuz bu büyük şölene Cumhurbaşkanımızın da katılacak olmasıdır. SAAT VE YER DAHA SONRA Kartepe’den Çayırova’ya Karamürsel’den Kandıra’ya teşkilatımız bütün dünyada mazlumların sesi olan Cumhurbaşkanımızı ağırlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyor” dedi. Ellibeş, kongrenin yeri ve saatiyle ilgili bilgilerin gerekli görüşme ve değerlendirmelerden sonra açıklanacağını ifade etti.
AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat il kongre tarihinin açıklanmasının kendileri için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirterek, “Kocaeli teşkilatları olarak hasretle beklediğimiz liderimizi 8 Kasım’da Kocaeli’de ağırlamak bizler için büyük bir onurdur” dedi.

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe kongrelerinin tamamlanmasından sonra Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve her fırsatta il kongresi için hazır oldukları mesajı ilettiklerini belirterek şunları söyledi: “Pandemi nedeniyle çok hassas bir dönemde ilçe kongrelerimizi 15 gün gibi kısa sürede tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık.

CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI
Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna uygun şekilde AK Parti teşkilatları olarak gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu anlamda il kongremizle ilgili de her an yapılacak gibi hazır olduğumuzu Genel Merkezimize paylaştık. Bugün grup toplantımızda bizzat Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 8 Kasım tarihi açıklandı. Çok mutluyuz. Mutluluğumuz bu büyük şölene Cumhurbaşkanımızın da katılacak olmasıdır.

SAAT VE YER DAHA SONRA
Kartepe’den Çayırova’ya Karamürsel’den Kandıra’ya teşkilatımız bütün dünyada mazlumların sesi olan Cumhurbaşkanımızı ağırlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyor” dedi. Ellibeş, kongrenin yeri ve saatiyle ilgili bilgilerin gerekli görüşme ve değerlendirmelerden sonra açıklanacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.