CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RAHATSIZLANDI

Gündem 25.06.2017 - 08:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RAHATSIZLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayram namazı sırasında kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkışta yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şekere bağlı kısa süreli bir rahatsızlık geçirdiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bugün şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Şuanda iyi bir konumdayım. Programımıza saat 3'te Haliç Kongre merkezinde bayramlaşma töreniyle devam edeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca "Birliğimiz, beraberliğimiz bizim için çok çok önemli. İnşallah dünya barışı, İslam dünyasının dini bayram olarak çok çok önemsediği bu bayramımız, inşallah bir milat olacaktır. Temennimiz, duamız, bununla birlikte alem-i İslam'da yeni bir dönemin başlangıcına vesile olsun istiyoruz. Zira tüm İslam dünyasında adeta bir parçalanma, bir bölünme havası estirmek isteyenler var. Temenni ediyorum ki bunlar, Ramazan Bayramı ile birlikte çok daha farklı bir uyanışa vesile olacaktır" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayram namazı sırasında kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkışta yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şekere bağlı kısa süreli bir rahatsızlık geçirdiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bugün şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Şuanda iyi bir konumdayım. Programımıza saat 3'te Haliç Kongre merkezinde bayramlaşma töreniyle devam edeceğiz." dedi.

Erdoğan ayrıca "Birliğimiz, beraberliğimiz bizim için çok çok önemli. İnşallah dünya barışı, İslam dünyasının dini bayram olarak çok çok önemsediği bu bayramımız, inşallah bir milat olacaktır. Temennimiz, duamız, bununla birlikte alem-i İslam'da yeni bir dönemin başlangıcına vesile olsun istiyoruz. Zira tüm İslam dünyasında adeta bir parçalanma, bir bölünme havası estirmek isteyenler var. Temenni ediyorum ki bunlar, Ramazan Bayramı ile birlikte çok daha farklı bir uyanışa vesile olacaktır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.