LASTİK İŞ

CUMHURBAŞKANI GÖLCÜK’E SELAM GÖNDERDİ

Gündem 17.04.2018 - 12:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURBAŞKANI GÖLCÜK’E SELAM GÖNDERDİ

İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda Dünya ikincisi olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, Kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' a götürdü.

Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olmuştu. Altın Kızlar bugün İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte T.B.M.M.’ye giderek Erdoğan’a kupayı taktim etti. Erdoğan’da bu büyük başarıyı yakalayan kızlarımızı kutladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olmuştu. İşte bu büyük başarıyı yakalayan gururumuz kızlarımız bugün AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve okul müdürü Zeki Kalaç ve Teknik Sorumlu Hasan Alemdar ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek ve ona temsilisi olarak kupayı vermek ve kendileri ile görüşmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitti. Burada AK Parti’nin grup toplantısına katılan heyet, grup toplantısı öncesinde de Kocaeli Milletvekilleri ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sonrasında ise futbol takımımız ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, kürsüye davet edildi. Gölcük’e özel selam gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan kızlarımızın bu büyük başarısını kutladı ve İsrail’de bayrağımızı dalgalandırdıkları için kendilerine teşekkür edip, tek tek tokalaştı. Kızlarımız kupayı Erdoğan’a verdi ve sonrasında da hatıra fotoğrafı çektirdi.
İsrail’de düzenlenen ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda Dünya ikincisi olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, Kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' a götürdü.

Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olmuştu. Altın Kızlar bugün İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte T.B.M.M.’ye giderek Erdoğan’a kupayı taktim etti. Erdoğan’da bu büyük başarıyı yakalayan kızlarımızı kutladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olmuştu. İşte bu büyük başarıyı yakalayan gururumuz kızlarımız bugün AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve okul müdürü Zeki Kalaç ve Teknik Sorumlu Hasan Alemdar ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek ve ona temsilisi olarak kupayı vermek ve kendileri ile görüşmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitti.

Burada AK Parti’nin grup toplantısına katılan heyet, grup toplantısı öncesinde de Kocaeli Milletvekilleri ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sonrasında ise futbol takımımız ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, kürsüye davet edildi. Gölcük’e özel selam gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan kızlarımızın bu büyük başarısını kutladı ve İsrail’de bayrağımızı dalgalandırdıkları için kendilerine teşekkür edip, tek tek tokalaştı. Kızlarımız kupayı Erdoğan’a verdi ve sonrasında da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.