CUMHURBAŞKANI KOCAELİ ADAYLARINI AÇIKLIYOR

Asayiş 12.01.2019 - 15:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURBAŞKANI KOCAELİ ADAYLARINI AÇIKLIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salona geldi. Yapacağı konuşmada 12 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salona geldi. AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda yapacağı konuşmada 12 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacak.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de aday tanıtım toplantısına katıldı. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: SEÇMEN KAYDI OLMAYAN PARTİLİLER AK Parti teşkilatlarına çok büyük görevler düşüyor. Seçmen kütüklerini incelediğimizde AK Parti üyelerinden 504 bininin burada kayıtlarını olmadığını tespit ettik. Bir önceki seçime göre ilçe değiştiren 1.5 milyon kişi içinde de 222 bin AK Parti üyesi var.  İLK DEFA OY KULLANACAK SEÇMENLER Bu seçimde 1 milyon gencimiz ilk defa oy kullanacak. Bu rakamlar Kocaeli'de, ilk defa oy kullanacak kişi sayısı 23 bine yakın. Bir önceki seçime göre şehre yeni gelen seçmen sayısı yaklaşık 38 bin. Bir önceki seçimde oy kullanıp da listelerde olmayan kişi sayısı yaklaşık 20 bin.    
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salona geldi. Yapacağı konuşmada 12 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salona geldi. AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda yapacağı konuşmada 12 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacak.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de aday tanıtım toplantısına katıldı. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

SEÇMEN KAYDI OLMAYAN PARTİLİLER

AK Parti teşkilatlarına çok büyük görevler düşüyor. Seçmen kütüklerini incelediğimizde AK Parti üyelerinden 504 bininin burada kayıtlarını olmadığını tespit ettik. Bir önceki seçime göre ilçe değiştiren 1.5 milyon kişi içinde de 222 bin AK Parti üyesi var. 

İLK DEFA OY KULLANACAK SEÇMENLER

Bu seçimde 1 milyon gencimiz ilk defa oy kullanacak. Bu rakamlar Kocaeli'de, ilk defa oy kullanacak kişi sayısı 23 bine yakın. Bir önceki seçime göre şehre yeni gelen seçmen sayısı yaklaşık 38 bin. Bir önceki seçimde oy kullanıp da listelerde olmayan kişi sayısı yaklaşık 20 bin.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.