LASTİK İŞ
ismail

CUMHURBAŞKANINA ''LOVE ERDOĞAN''DESTEĞİ

07.03.2021 - 13:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CUMHURBAŞKANINA ''LOVE ERDOĞAN''DESTEĞİ

Amerika'da yapılan provokasyona karşı başlatılan akıma, Gölcük'te led ekranlara "Love Erdoğan" yazılarak destek verildi.

New York’ta led ekranlara yansıtılan “Stop Erdoğan” ilanları sonrasında Türkiye'de birçok kentte led ekranlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek için aynı mesaj ile donatılmaya başlandı. Bu kapsamda Türk donanmasına ev sahipliği yapan   Gölcük'te de led ekranlar "Love Erdoğan" mesajları ile süslendi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in talimatı ile hazırlanan mesaj, ilçe meydanı konumundaki Anıtpark'ta bulunan led ekranlara yansıtıldı. Love Erdoğan yazısını gören Gölcüklüler " Cumhurbaşkanımıza karşı ABD'de yürütülen kampanyaya karşı en güzel cevabı verdik.Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e teşekkür ederiz " dediler...
Amerika'da yapılan provokasyona karşı başlatılan akıma, Gölcük'te led ekranlara "Love Erdoğan" yazılarak destek verildi.

New York’ta led ekranlara yansıtılan “Stop Erdoğan” ilanları sonrasında Türkiye'de birçok kentte led ekranlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek için aynı mesaj ile donatılmaya başlandı. Bu kapsamda Türk donanmasına ev sahipliği yapan   Gölcük'te de led ekranlar "Love Erdoğan" mesajları ile süslendi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in talimatı ile hazırlanan mesaj, ilçe meydanı konumundaki Anıtpark'ta bulunan led ekranlara yansıtıldı.

Love Erdoğan yazısını gören Gölcüklüler " Cumhurbaşkanımıza karşı ABD'de yürütülen kampanyaya karşı en güzel cevabı verdik.Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e teşekkür ederiz " dediler...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.