LASTİK İŞ

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

29.10.2016 - 13:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Ulu Önder Atatürk'ün En büyük Bayram olarak bizlere sunduğu Cumhuriyet'in kuruluşunun 93. Yıl dönümü tüm Türkiye de olduğu gibi Gölcük'te de törenlerle kutlanılmaya ve bu büyük coşkuyu yaşatılmaya devam edildi.

Mareşal Fevzi Çakmak caddesinde gerçekleştirilen Resmi  geçit töreni, Gölcük Halkının Cumhuriyete olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Askeri ve Sivil Erkan ile Halkın en güzel birlikteliği olan bu büyük ve anlamlı günde, Gölcük adeta tek bir yumruk olarak bir arada oldu. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğa. M.Baybars KÜÇÜKATAY  tören aracı ile dolaşarak Halkın ve Erkânın Bayramını kutlayıp, Protokol tribünün de yerlerini aldılar. Tören İstiklal marşı ile başladı akabinde Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yaptı. Daha sonra çeşitli okullardan öğrenciler şiirlerini okuduktan sonra, halk danslarının gösterileri Bayram coşkusunu arttırdı, gösteriler büyük bir beğeni ile izlendi. Ayrıca tören sonunda Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Kom. Tuğa. M.Baybars KÜÇÜKATAY,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İlçede okullar arasında yapılan Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaket takdim etti.   Resmi geçitte Okulları temsilen Öğretmen ve Öğrenciler, Gaziler geçiş yaparken, Gölcük Belediyesi,İlçe Emniyet Müdürlüğü,İlçe Jandarma Komutanlığı, GESOTİM ve Ford Otosan'a ait araçların kortejde yer almaları törene renk kattı.
Ulu Önder Atatürk'ün En büyük Bayram olarak bizlere sunduğu Cumhuriyet'in kuruluşunun 93. Yıl dönümü tüm Türkiye de olduğu gibi Gölcük'te de törenlerle kutlanılmaya ve bu büyük coşkuyu yaşatılmaya devam edildi.

Mareşal Fevzi Çakmak caddesinde gerçekleştirilen Resmi  geçit töreni, Gölcük Halkının Cumhuriyete olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Askeri ve Sivil Erkan ile Halkın en güzel birlikteliği olan bu büyük ve anlamlı günde, Gölcük adeta tek bir yumruk olarak bir arada oldu.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğa. M.Baybars KÜÇÜKATAY  tören aracı ile dolaşarak Halkın ve Erkânın Bayramını kutlayıp, Protokol tribünün de yerlerini aldılar.

Tören İstiklal marşı ile başladı akabinde Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yaptı. Daha sonra çeşitli okullardan öğrenciler şiirlerini okuduktan sonra, halk danslarının gösterileri Bayram coşkusunu arttırdı, gösteriler büyük bir beğeni ile izlendi.

Ayrıca tören sonunda Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Kom. Tuğa. M.Baybars KÜÇÜKATAY,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İlçede okullar arasında yapılan Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaket takdim etti.

 

Resmi geçitte Okulları temsilen Öğretmen ve Öğrenciler, Gaziler geçiş yaparken, Gölcük Belediyesi,İlçe Emniyet Müdürlüğü,İlçe Jandarma Komutanlığı, GESOTİM ve Ford Otosan'a ait araçların kortejde yer almaları törene renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.