CUMHURİYET BAYRAMI PROVASI YAPILDI

Gündem 24.10.2019 - 16:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURİYET BAYRAMI PROVASI YAPILDI

Gölcük Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni öncesinde Maraşal Fevzi Çakmak Caddesinde Donanma Bandosu eşliğinde prova yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Maraşal Fevzi Çakmak caddesinde prova yapıldı. Gölcük Kaymakamlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile 28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtına çelenk sunma programı yapılacak. 29 Ekim Salı günü resmi program düzenlenecek. Kaymakam Cengiz Karabulut makamda tebrikleri kabul edecek. Akabinde ise saat 10:00’da Maraşal Fevzi Çakmak Caddesinde resmi geçit töreni düzenlenecek.  29 Ekim töreni kutlama provaları yapıldı.  Prova töreninde askeri erken, emniyet güçleri ve öğrenciler hazır bulundu. Provalarda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube müdürleri provayı yakından takip etti.  Öğrenciler de provaları dikkatle izledi ve protokol geçişinde ki yürüyüşleri çalıştı.   KUTLAMALAR 28 VE 29 EKİM GÜNÜ YAPILACAK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları çerçevesinde, ilk olarak 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’da Atatürk Anıtı önüne Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ile Gölcük Belediye Başkanlığı çelenkleri sunulacak ve bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’mız okunacak. 29 Ekim Salı günü ise ilk olarak 09.45’te Kaymakamlık makamında tebrikat kabul töreni yapılacak. Ardından saat 10.30’da resmi geçit törenine gerçekleştirilecek. İlçe protokolünün halkın bayramını kutlaması sonrasında İstiklal Marşı’mız okunacak. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’un konuşması, şiir ve gösteriler ve geçit töreni ile kutlamalar son bulacak.  YOĞUNLUK BEKLENİYOR Her yıl kutlamalara az katılım olurken bu yıl Barış Pınarı Haretaktı nedeni ile halkın Maraşal Fevzi Çakmak Caddesinde ki kutlamalara  yoğun katılması bekleniyor.
Gölcük Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni öncesinde Maraşal Fevzi Çakmak Caddesinde Donanma Bandosu eşliğinde prova yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Maraşal Fevzi Çakmak caddesinde prova yapıldı.

Gölcük Kaymakamlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile 28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtına çelenk sunma programı yapılacak. 29 Ekim Salı günü resmi program düzenlenecek. Kaymakam Cengiz Karabulut makamda tebrikleri kabul edecek. Akabinde ise saat 10:00’da Maraşal Fevzi Çakmak Caddesinde resmi geçit töreni düzenlenecek. 
29 Ekim töreni kutlama provaları yapıldı.  Prova töreninde askeri erken, emniyet güçleri ve öğrenciler hazır bulundu. Provalarda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube müdürleri provayı yakından takip etti.  Öğrenciler de provaları dikkatle izledi ve protokol geçişinde ki yürüyüşleri çalıştı.

 

KUTLAMALAR 28 VE 29 EKİM GÜNÜ YAPILACAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları çerçevesinde, ilk olarak 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’da Atatürk Anıtı önüne Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ile Gölcük Belediye Başkanlığı çelenkleri sunulacak ve bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’mız okunacak. 29 Ekim Salı günü ise ilk olarak 09.45’te Kaymakamlık makamında tebrikat kabul töreni yapılacak. Ardından saat 10.30’da resmi geçit törenine gerçekleştirilecek. İlçe protokolünün halkın bayramını kutlaması sonrasında İstiklal Marşı’mız okunacak. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’un konuşması, şiir ve gösteriler ve geçit töreni ile kutlamalar son bulacak. 

YOĞUNLUK BEKLENİYOR
Her yıl kutlamalara az katılım olurken bu yıl Barış Pınarı Haretaktı nedeni ile halkın Maraşal Fevzi Çakmak Caddesinde ki kutlamalara  yoğun katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.