LASTİK İŞ
ismail

CUMHURİYET CADDESİ ASFALTLANDI

Gölcük 24.09.2018 - 11:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURİYET CADDESİ ASFALTLANDI

Gölcük Belediyesi ilçeye yeni bir prestij cadde kazandırmak için kolları sıvadı Cumhuriyet Caddesinde 200 metreyi kapsayan prestij caddenin asfaltlama çalışması tamamlanarak trafiğe açıldı.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Cumhuriyet Caddesi yeniden inşa edilerek prestij cadde olma özelliğine sahip olacak. Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı yolun yenilenerek güzel bir görünüme kavuşacak olması vatandaşları oldukça memnun ediyor. Bu kapsamda elektrik alt yapı işlemleri, kaldırım düzenleme bitirilip, asfaltlama işlemlerine geçildi. Cadde üzerinde kaldırımlar tekrardan yenilenerek, görme engelli vatandaşlara uygun yapıldı, sokak lambaları caddeyi renklendirdi. Gölcük’e farklı bir renk katacak olan prestij cadde uygulaması kısa sürede bitirilip vatandaşların hizmetine sunuldu. Yapılan çalışma hakkında görüşünü dile getiren vatandaşlar “Gölcük’ün en işlek caddelerinden birinin güzel bir görünüme kavuşması bizleri çok mutlu ediyor. Yolun bozuk olması sebebiyle yürürken özellikle küçük çocuklar ve engelliler sıkıntı çekiyordu. Yolun yenilenmesinden dolayı çok memnunuz. Belediyemize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.  
Gölcük Belediyesi ilçeye yeni bir prestij cadde kazandırmak için kolları sıvadı Cumhuriyet Caddesinde 200 metreyi kapsayan prestij caddenin asfaltlama çalışması tamamlanarak trafiğe açıldı.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Cumhuriyet Caddesi yeniden inşa edilerek prestij cadde olma özelliğine sahip olacak. Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı yolun yenilenerek güzel bir görünüme kavuşacak olması vatandaşları oldukça memnun ediyor. Bu kapsamda elektrik alt yapı işlemleri, kaldırım düzenleme bitirilip, asfaltlama işlemlerine geçildi.

Cadde üzerinde kaldırımlar tekrardan yenilenerek, görme engelli vatandaşlara uygun yapıldı, sokak lambaları caddeyi renklendirdi. Gölcük’e farklı bir renk katacak olan prestij cadde uygulaması kısa sürede bitirilip vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapılan çalışma hakkında görüşünü dile getiren vatandaşlar “Gölcük’ün en işlek caddelerinden birinin güzel bir görünüme kavuşması bizleri çok mutlu ediyor. Yolun bozuk olması sebebiyle yürürken özellikle küçük çocuklar ve engelliler sıkıntı çekiyordu. Yolun yenilenmesinden dolayı çok memnunuz. Belediyemize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.