CUMHURİYET İLKOKULU YENİ BİNASINDA EĞİTİME BAŞLADI

Eğitim 14.02.2019 - 12:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURİYET İLKOKULU YENİ BİNASINDA EĞİTİME BAŞLADI

Gölcük’te yenilenen ve öğrenciler için son derece modern, çağdaş ve güzel bir yapıya kavuşturulan okullara bir yenisi daha eklendi. Cumhuriyet İlkokulu Sömestr tatilinin ardından geçtiğimiz Pazartesi günü kapılarını öğrencilere açtı.

Gölcük’te yenilenen ve öğrenciler için son derece modern, çağdaş ve güzel bir yapıya kavuşturulan okullara bir yenisi daha eklendi. Cumhuriyet İlkokulu Sömestr tatilinin ardından geçtiğimiz Pazartesi günü  kapılarını öğrencilere açtı. Öğrencilere başarı temennilerini iletti Geçtiğimiz sene yıkımı gerçekleştirilen ve yapımına başlanan Cumhuriyet İlkokulu geçtiğimiz Pazartesi günü kapılarını öğrencilere açtı. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü, Abdülhalik Köse Okulu açılış gününde okulu ziyaret ederek, öğrencilerin yanında yer aldı. Cumhuriyet İlkokulu 24 derslik, 3 anasınıfı ve çok amaçlı spor salonu ile yeni binasında eğitim öğretime hazır hale getirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük’e önemli ve güzel bir okul daha kazandırıldığını belirterek, ikinci eğitim ve öğretim döneminde tüm Öğretmen ve Öğrencilere başarı temennilerini iletti.
Gölcük’te yenilenen ve öğrenciler için son derece modern, çağdaş ve güzel bir yapıya kavuşturulan okullara bir yenisi daha eklendi. Cumhuriyet İlkokulu Sömestr tatilinin ardından geçtiğimiz Pazartesi günü kapılarını öğrencilere açtı.

Gölcük’te yenilenen ve öğrenciler için son derece modern, çağdaş ve güzel bir yapıya kavuşturulan okullara bir yenisi daha eklendi. Cumhuriyet İlkokulu Sömestr tatilinin ardından geçtiğimiz Pazartesi günü  kapılarını öğrencilere açtı.

Öğrencilere başarı temennilerini iletti

Geçtiğimiz sene yıkımı gerçekleştirilen ve yapımına başlanan Cumhuriyet İlkokulu geçtiğimiz Pazartesi günü kapılarını öğrencilere açtı. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü, Abdülhalik Köse Okulu açılış gününde okulu ziyaret ederek, öğrencilerin yanında yer aldı. Cumhuriyet İlkokulu 24 derslik, 3 anasınıfı ve çok amaçlı spor salonu ile yeni binasında eğitim öğretime hazır hale getirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük’e önemli ve güzel bir okul daha kazandırıldığını belirterek, ikinci eğitim ve öğretim döneminde tüm Öğretmen ve Öğrencilere başarı temennilerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.