CUMHURİYET PARKI YENİLENİYOR

Gölcük 10.04.2018 - 18:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURİYET PARKI YENİLENİYOR

Gölcük Belediyesi Cumhuriyet parkını yıkarak alana yeni park yapıyor.

 Geçtiğimiz gün kafe binasının söküp işlemi başlarken, yapılacak park içinde inşaat başlangıç tabelaları takıldı. Proje ile Gölcük Belediyesi ilçemize Anıtpark’tan sonra vatandaşların nefes alacağı, ikinci bir alan kazandırmayı hedefliyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çok titiz bir çalışma yaptırırken,  Proje de çocuklar için oyun alanları, yeşil alan içinde vatandaşların oturabileceği çardaklar ve süs havuzları bulunuyor. Bugün itibariyle başlayan projeyi Malkoçlar Yapı firması hayata geçirecek ve Haziran ayında tamamanması bekleniyor.
Gölcük Belediyesi Cumhuriyet parkını yıkarak alana yeni park yapıyor.

 Geçtiğimiz gün kafe binasının söküp işlemi başlarken, yapılacak park içinde inşaat başlangıç tabelaları takıldı. Proje ile Gölcük Belediyesi ilçemize Anıtpark’tan sonra vatandaşların nefes alacağı, ikinci bir alan kazandırmayı hedefliyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çok titiz bir çalışma yaptırırken,  Proje de çocuklar için oyun alanları, yeşil alan içinde vatandaşların oturabileceği çardaklar ve süs havuzları bulunuyor. Bugün itibariyle başlayan projeyi Malkoçlar Yapı firması hayata geçirecek ve Haziran ayında tamamanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.