LASTİK İŞ
ismail

CUMHURİYET PARKI YENİLENİYOR

Gölcük 24.04.2018 - 18:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CUMHURİYET PARKI YENİLENİYOR

Anıtpark’tan sonra en çok tercih edilen bir park olan Cumhuriyet Parkı?nda çalışmalar sürüyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü?nün kontrolü altında gerçekleştirilen çalışmaların 2018 Temmuz ayında bitirilmesi tahmin ediliyor.

ÇALIŞMALARIN 20 TEMMUZ’DA BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR Gölcük Belediyesi şehir genelinde bir yandan yeni parklar oluştururken, diğer taraftan da mevcut pakların yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi son olarak Cumhuriyet Parkının yenilemesi çalışmalarını başlattı. Tevfik Hoca Cami karşısında 5000 metrekarelik alanda bulunan Cumhuriyet Parkı sil baştan yenileniyor. Cumhuriyet Parkı, 2018 Temmuz ayında yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine açılacak. DAHA MODERN BİR PARK HALİNE GELECEK Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Parkı’nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için başlattığımız çalışma kapsamında, vatandaşlarımızın da öneri ve taleplerini dikkate alarak özel bir proje hazırladık. Projeye göre, park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 5 bin metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta 0-6 yaş ve 6-12 yaş gruplarına yönelik, zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları olacak. Yetişkinler içinse pergoleler ve oturma üniteleri ile keyifli alanlar yapılacak. Özel olarak tasarlanan, ışık sistemleri ile donatılmış süs havuzları Cumhuriyet Parkında dinlenenlere görsel şölen yaşatacak. Yeşil alanlar genişletilecek ve çiçekler ile park alanı renklendirilecek. Üst yapı çalışmaları ve peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Cumhuriyet Parkı yenilenen yüzüyle halkımızın hizmetine sunulacak. İnşallah bir aksilik olmaması durumunda Cumhuriyet Parkımızı Temmuz  ayı içerisinde açacağız" diye konuştu.
Anıtpark’tan sonra en çok tercih edilen bir park olan Cumhuriyet Parkı?nda çalışmalar sürüyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü?nün kontrolü altında gerçekleştirilen çalışmaların 2018 Temmuz ayında bitirilmesi tahmin ediliyor.

ÇALIŞMALARIN 20 TEMMUZ’DA BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR
Gölcük Belediyesi şehir genelinde bir yandan yeni parklar oluştururken, diğer taraftan da mevcut pakların yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi son olarak Cumhuriyet Parkının yenilemesi çalışmalarını başlattı. Tevfik Hoca Cami karşısında 5000 metrekarelik alanda bulunan Cumhuriyet Parkı sil baştan yenileniyor. Cumhuriyet Parkı, 2018 Temmuz ayında yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine açılacak.

DAHA MODERN BİR PARK HALİNE GELECEK
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Parkı’nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için başlattığımız çalışma kapsamında, vatandaşlarımızın da öneri ve taleplerini dikkate alarak özel bir proje hazırladık. Projeye göre, park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 5 bin metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta 0-6 yaş ve 6-12 yaş gruplarına yönelik, zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları olacak. Yetişkinler içinse pergoleler ve oturma üniteleri ile keyifli alanlar yapılacak. Özel olarak tasarlanan, ışık sistemleri ile donatılmış süs havuzları Cumhuriyet Parkında dinlenenlere görsel şölen yaşatacak. Yeşil alanlar genişletilecek ve çiçekler ile park alanı renklendirilecek. Üst yapı çalışmaları ve peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Cumhuriyet Parkı yenilenen yüzüyle halkımızın hizmetine sunulacak. İnşallah bir aksilik olmaması durumunda Cumhuriyet Parkımızı Temmuz  ayı içerisinde açacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.