CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE BİRLİK MESAJI

Kocaeli 30.10.2016 - 10:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE BİRLİK MESAJI

Cumhuriyetin Kuruluşunun 93’üncü yıl dönümü ilimizde de büyük coşkuyla kutlandı. Gerçekleşen yürüyüştü milli birlik vurgusu öne çıktı. Gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşüne siyasi parti il başkanlarının tamamı katılım sağladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri ilimizde de büyük coşkuyla kutlandı. 28 Ekim’de Atatürk anıtına çelenk kurulmasıyla başlayan resmi törenler bugün gerçekleşen yürüyüşle birlikte devam etti. 7 İl Başkanı ve Valiliğin ortak kararıyla birlikte yapılan yürüyüş te binlerce kişi birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler alanından İzmit Belediyesi önüne çevrede ki halkında büyük coşkusuyla birlikte yürüdü. İzmit Belediyesi önünde toplanan yürüyüş erkanı burada da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tüm protokol erkanıyla birlikte milli birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Slogansız olarak gerçekleşen törenin sonunda ise ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ ve ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atıldı.     YOĞUN KATILIM Düzenlenen törene, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Başsavcı Mehmet Ali Kurt, EDOK Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti milletvekillleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, CHP Milletvekilleri Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Derinceli Gazi Halil İbrahim Koçtaş ve binlerce vatandaş katıldı.     HALKI SELAMLADILAR Yürüyüşten önce gerçekleşen törende Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, EDOK Komutanı Metin Gürak, İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından katılımcı okul öğrencilerini, vatandaşları ve askeri erkanı selamladılar. Gerçekleşen tören sırasın özel harekat ve polis ekipleri alanda çok geniş güvenlik önlemeleri alırken alanda Drone ve keskin nişancılarda alanın güvenliğini sağladılar.
Cumhuriyetin Kuruluşunun 93’üncü yıl dönümü ilimizde de büyük coşkuyla kutlandı. Gerçekleşen yürüyüştü milli birlik vurgusu öne çıktı. Gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşüne siyasi parti il başkanlarının tamamı katılım sağladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri ilimizde de büyük coşkuyla kutlandı. 28 Ekim’de Atatürk anıtına çelenk kurulmasıyla başlayan resmi törenler bugün gerçekleşen yürüyüşle birlikte devam etti. 7 İl Başkanı ve Valiliğin ortak kararıyla birlikte yapılan yürüyüş te binlerce kişi birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler alanından İzmit Belediyesi önüne çevrede ki halkında büyük coşkusuyla birlikte yürüdü. İzmit Belediyesi önünde toplanan yürüyüş erkanı burada da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tüm protokol erkanıyla birlikte milli birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Slogansız olarak gerçekleşen törenin sonunda ise ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ ve ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atıldı.

 

2

 

YOĞUN KATILIM
Düzenlenen törene, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Başsavcı Mehmet Ali Kurt, EDOK Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti milletvekillleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, CHP Milletvekilleri Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Derinceli Gazi Halil İbrahim Koçtaş ve binlerce vatandaş katıldı.

 

3

 

HALKI SELAMLADILAR
Yürüyüşten önce gerçekleşen törende Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, EDOK Komutanı Metin Gürak, İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından katılımcı okul öğrencilerini, vatandaşları ve askeri erkanı selamladılar. Gerçekleşen tören sırasın özel harekat ve polis ekipleri alanda çok geniş güvenlik önlemeleri alırken alanda Drone ve keskin nişancılarda alanın güvenliğini sağladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.