LASTİK İŞ

D-130'DA BİSİKLET ŞOV

Spor 20.04.2019 - 15:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

D-130'DA BİSİKLET ŞOV

Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde 16 - 21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşen 55 . Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 5. ve 6. Etabı 20-21 Nisan 2019 tarihlerinde ilimiz sınırları içerisinde yapıldı. Yarışçılar Cumartesi günü Gölcük’den Kartepe’ye geçti.

Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde 16 - 21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşen 55 . Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 5. ve 6. Etabı ilimizde gerçekleşti. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de çocuklarla birlikte yarışmacıları selamladı. Karamürsel yönünden gelen yarışmacılar ilçemizden gelerek izmit istikametine geçti. Saat 13:30 ile 16:00 arasında gerçekleşen geçiş için D-130 Karayolu trafiğe kapatılırken Emniyet Güçleri de yol güzergahında önlem aldı.  KARTEPE TIRMANIŞ ETABI BİRİNCİYİ TAYİN EDER” “Geçen sene büyük aşama kaydetmiştiniz. Yaklaşık 25 yıl önce gelmiştim Türkiye’ye. O zamanki organizasyonla, bugünkü organizasyon arasında büyük fark var. Elbette bunda Yarışın UCI takvimine girmesinin önemi büyük. 17 takımla yarış başlayacak. Yeni bir ortam var. Marmara denizinin etrafını dolaşacağız. Türk Milli Takımını da burada görmek çok güzel. Bu yıl Edremit’ten, Balıkesir’e bir transferimiz olacak ve tek transferle yarışı bitireceğiz. Bilindiği gibi geçen yıl fazla bir transfer yaşamıştık. Tırmanış etabının da çok zor geçeceğini umuyorum. Kraliçe etapta Genel Klasman birincisinin de belli olacağını umuyorum. Herkese başarılar diliyorum” dedi. GENÇLİK SPOR BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA, “TUR’UN ÇAPI GENİŞLEMELİ Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da söz alırken Tur’un çapının genişlemesi konusuna değinerek şunları söyledi: “Mücadele edecek sporcularımızdadır artık söz. Kıtalararası yapılan bu tek organizasyonu düzenlemenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Kabuğuna artık sığmayan bir etkinlikle yine baş başayız. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Bunu genişletmek için uğraşmalıyız. Spor insanlarım birbirinden kaynaştığı dil, din ayırt etmeksizin yaptığı büyük etkinliktir. Bisiklet alanlarının geliştirmesi talimatı bizzat sayın Cumhurbaşkanı tarafından verilmiştir. İllerde bu organizasyona destek olan tüm çalışanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve sporculara başarılar diliyorum.
Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde 16 - 21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşen 55 . Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 5. ve 6. Etabı 20-21 Nisan 2019 tarihlerinde ilimiz sınırları içerisinde yapıldı. Yarışçılar Cumartesi günü Gölcük’den Kartepe’ye geçti.

Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde 16 - 21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşen 55 . Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 5. ve 6. Etabı ilimizde gerçekleşti. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de çocuklarla birlikte yarışmacıları selamladı.


Karamürsel yönünden gelen yarışmacılar ilçemizden gelerek izmit istikametine geçti. Saat 13:30 ile 16:00 arasında gerçekleşen geçiş için D-130 Karayolu trafiğe kapatılırken Emniyet Güçleri de yol güzergahında önlem aldı. 

KARTEPE TIRMANIŞ ETABI BİRİNCİYİ TAYİN EDER”
“Geçen sene büyük aşama kaydetmiştiniz. Yaklaşık 25 yıl önce gelmiştim Türkiye’ye. O zamanki organizasyonla, bugünkü organizasyon arasında büyük fark var. Elbette bunda Yarışın UCI takvimine girmesinin önemi büyük. 17 takımla yarış başlayacak. Yeni bir ortam var. Marmara denizinin etrafını dolaşacağız. Türk Milli Takımını da burada görmek çok güzel. Bu yıl Edremit’ten, Balıkesir’e bir transferimiz olacak ve tek transferle yarışı bitireceğiz. Bilindiği gibi geçen yıl fazla bir transfer yaşamıştık. Tırmanış etabının da çok zor geçeceğini umuyorum. Kraliçe etapta Genel Klasman birincisinin de belli olacağını umuyorum. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

GENÇLİK SPOR BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA, “TUR’UN ÇAPI GENİŞLEMELİ
Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da söz alırken Tur’un çapının genişlemesi konusuna değinerek şunları söyledi: “Mücadele edecek sporcularımızdadır artık söz. Kıtalararası yapılan bu tek organizasyonu düzenlemenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Kabuğuna artık sığmayan bir etkinlikle yine baş başayız. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Bunu genişletmek için uğraşmalıyız. Spor insanlarım birbirinden kaynaştığı dil, din ayırt etmeksizin yaptığı büyük etkinliktir. Bisiklet alanlarının geliştirmesi talimatı bizzat sayın Cumhurbaşkanı tarafından verilmiştir. İllerde bu organizasyona destek olan tüm çalışanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve sporculara başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.