LASTİK İŞ
ismail

D-130'DA KAZA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

30.03.2017 - 22:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

D-130'DA KAZA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

D-130 Karayolu itfaiye karşısında trafik kazası oldu. Kazada üç kişi yaralandı.

D-130 Karayolu itfaiye karşısında İzmitten Bursa istikametine giden 34 MVZ 80 plakalı araç sürcüsü S. Şerit direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç önce bariyerlere çarptı sonra ters döndü. Kazada araç sürcüsü S. Şerit ve araçta bulunan Sefa can Hür ve Oğuzhan Salih yaralandı. Yaralılara ilk Müdahaleyi 112 acil servisi ekipleri yaptı. Yaralılar daha sonra Gölcük Necati Çelik e Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeni ile D-130 karayolunda bir süre trafik kontrollü olarak verildi.   Haberr- Fotoğraf Mehmet Sorgun
D-130 Karayolu itfaiye karşısında trafik kazası oldu. Kazada üç kişi yaralandı.

D-130 Karayolu itfaiye karşısında İzmitten Bursa istikametine giden 34 MVZ 80 plakalı araç sürcüsü S. Şerit direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç önce bariyerlere çarptı sonra ters döndü. Kazada araç sürcüsü S. Şerit ve araçta bulunan Sefa can Hür ve Oğuzhan Salih yaralandı. Yaralılara ilk Müdahaleyi 112 acil servisi ekipleri yaptı. Yaralılar daha sonra Gölcük Necati Çelik e Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeni ile D-130 karayolunda bir süre trafik kontrollü olarak verildi.

 

Haberr- Fotoğraf Mehmet Sorgun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.