DADAŞLAR BÜYÜK ADA TURUNA GİDİYOR...

Gölcük 29.09.2017 - 12:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DADAŞLAR BÜYÜK ADA TURUNA GİDİYOR...

Biliyorsunuz ilçemizde pek çok hemşeri dernekleri var. Bunlardan bazıları gerçekten amacına uygun faaliyetlerini sürdürürken, bazıları da sadece tabela derneği olarak kalıyor. İşte işini iyi yapan derneklerimizden birisi de, Gölcük Erzurumlular derneği. Yada bilinen adıyla namı diyar Dadaşlar.  Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı ve gazetemizin gönül dostu, Mali Müşavir sevgili Muhammet Turan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçemizdeki ve bölgemizdeki Dadaşlar için, Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında, 1 Ekim Pazar Günü, Büyük Ada Turu düzenleyecek.  Büyük Ada Turu için, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Karamürsel Alp adlı 700 kişi kapasiteli vapuru kiralayan Dadaşlar, gün boyu hem vapur içinde, hem de gidecekleri Büyük Ada'da memleket havası soluyacaklar. Üstelik de ücretsiz olarak.  Önceki gün geziye gidecekleri vapuru gezen dernek başkanı Turan, vapurda, gün boyu yöresel yemekleri ve müzikleri ile sıra dışı bir gün geçirecekler. Dadaşların Büyük Ada Turu, 1 Ekim Pazar Günü sabahı saat 09.00 da Kavaklı Vapur İskeledinden başlayacak.  Karamürsel iskelesinden de Karamürselli Dadaşları alacak olan, Karamürsel Alp Vapuru rotasını, Büyük Ada'ya çevirecek. 700 kişilik Vapur günler öncesinden dolmuş.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında, hemşerilerine böyle güzel bir gezi fırsatı suna Dernek Başkanı Muhammet Turan'ı tebrik ediyor, tüm Dadaşlara keyifli bir gün geçirmelerini temeni ediyoruz. 

Biliyorsunuz ilçemizde pek çok hemşeri dernekleri var. Bunlardan bazıları gerçekten amacına uygun faaliyetlerini sürdürürken, bazıları da sadece tabela derneği olarak kalıyor. İşte işini iyi yapan derneklerimizden birisi de, Gölcük Erzurumlular derneği. Yada bilinen adıyla namı diyar Dadaşlar. 
Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı ve gazetemizin gönül dostu, Mali Müşavir sevgili Muhammet Turan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçemizdeki ve bölgemizdeki Dadaşlar için, Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında, 1 Ekim Pazar Günü, Büyük Ada Turu düzenleyecek. 
Büyük Ada Turu için, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Karamürsel Alp adlı 700 kişi kapasiteli vapuru kiralayan Dadaşlar, gün boyu hem vapur içinde, hem de gidecekleri Büyük Ada'da memleket havası soluyacaklar. Üstelik de ücretsiz olarak. 
Önceki gün geziye gidecekleri vapuru gezen dernek başkanı Turan, vapurda, gün boyu yöresel yemekleri ve müzikleri ile sıra dışı bir gün geçirecekler. Dadaşların Büyük Ada Turu, 1 Ekim Pazar Günü sabahı saat 09.00 da Kavaklı Vapur İskeledinden başlayacak. 
Karamürsel iskelesinden de Karamürselli Dadaşları alacak olan, Karamürsel Alp Vapuru rotasını, Büyük Ada'ya çevirecek. 700 kişilik Vapur günler öncesinden dolmuş. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında, hemşerilerine böyle güzel bir gezi fırsatı suna Dernek Başkanı Muhammet Turan'ı tebrik ediyor, tüm Dadaşlara keyifli bir gün geçirmelerini temeni ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.