LASTİK İŞ
ismail

DADAŞLAR HASANEYN YAYLASINDA BULUŞACAKLAR

29.08.2019 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DADAŞLAR HASANEYN YAYLASINDA BULUŞACAKLAR

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Geleneksel 11.Piknik Şöleni’ni bu hafta sonu Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda düzenleyecek.

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi bu önemli etkinlik öncesinde Başkan Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti, piknik organizasyonuna davet etti. Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, ilçemizin doğa olarak en güzel dinlence yerlerinin başında gelen Hasaneyn Yaylası’nda Geleneksel 11.Piknik Şöleni düzenliyor.   BAŞKAN SEZER’İ DAVET ETTİLER Cumartesi günü başlayacak ve Pazar günü de devam edecek, Kocaeli’nin her ilçesinden ilçemize gelerek Dadaş’ların katılacağı bu piknik öncesinde KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Gölcük Temsilcisi Mehmet Vural, Gölcük Erzurumlular Derneği ve Federasyon Yöneticileri, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret edip, piknik organizasyonuna davet etti. “HASANEYN MÜKEMMEL BİR YER” Başkan Sezer ziyarette yaptığı konuşmada, “Hasaneyn Yaylası’nda bu büyük piknik organizasyonunu gerçekleştirecek olmanızdan ayrıca memnuniyet duydum. Hasaneyn Yaylası ilçemizin Yaz aylarında serinleyebileceği, doğa olarak oldukça zengin bir dokuya sahip olan, ormanın içerisinde mükemmel bir yer. Sizlere davetiniz ve ziyaretiniz içinde teşekkür ediyor, piknikte buluşmak üzere diyorum” dedi. HEMŞEHRİLERİNİ DAVET ETTİ KEDFE Kocaeli Başkanı Tekin Dursun ise, “11.Geleneksel Piknik Organizasyonu’na katılacak olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ben tüm derneklerimiz adına teşekkür ediyor, sizin nezdinizde bütün Erzurumlu hemşehrilerimi piknik organizasyonuna davet ediyorum” dedi.
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Geleneksel 11.Piknik Şöleni’ni bu hafta sonu Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda düzenleyecek.

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi bu önemli etkinlik öncesinde Başkan Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti, piknik organizasyonuna davet etti.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, ilçemizin doğa olarak en güzel dinlence yerlerinin başında gelen Hasaneyn Yaylası’nda Geleneksel 11.Piknik Şöleni düzenliyor.

 

BAŞKAN SEZER’İ DAVET ETTİLER

Cumartesi günü başlayacak ve Pazar günü de devam edecek, Kocaeli’nin her ilçesinden ilçemize gelerek Dadaş’ların katılacağı bu piknik öncesinde KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Gölcük Temsilcisi Mehmet Vural, Gölcük Erzurumlular Derneği ve Federasyon Yöneticileri, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret edip, piknik organizasyonuna davet etti.

“HASANEYN MÜKEMMEL BİR YER”

Başkan Sezer ziyarette yaptığı konuşmada, “Hasaneyn Yaylası’nda bu büyük piknik organizasyonunu gerçekleştirecek olmanızdan ayrıca memnuniyet duydum. Hasaneyn Yaylası ilçemizin Yaz aylarında serinleyebileceği, doğa olarak oldukça zengin bir dokuya sahip olan, ormanın içerisinde mükemmel bir yer. Sizlere davetiniz ve ziyaretiniz içinde teşekkür ediyor, piknikte buluşmak üzere diyorum” dedi.

HEMŞEHRİLERİNİ DAVET ETTİ

KEDFE Kocaeli Başkanı Tekin Dursun ise, “11.Geleneksel Piknik Organizasyonu’na katılacak olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ben tüm derneklerimiz adına teşekkür ediyor, sizin nezdinizde bütün Erzurumlu hemşehrilerimi piknik organizasyonuna davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.