Daire Müdürlerinden Emniyete Ziyaret

Gündem 19.08.2013 - 10:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Daire Müdürlerinden Emniyete Ziyaret

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Sağlık Gurup Başkanı Ekrem Altuğ, Vergi Dairesi Müdürü Hanifi Demir, İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, orman işletme Müdürü Özlem Cevahirci, Mal Müdürü Duran Salık,Toplum Sağlık Müdürü Yavuz Gezici ve Gazetemizin İmtiyaz sahibi Emine Akboyun yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Sabri Yalın'ı ziyaret etti.  Daire müdürleri yeni göreve başlayan İlçe Emniyet müdürü Sabri Yalın'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Daha öncede birlikte çalıştıkları için Yalının müdür olarak göreve gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Yalın, yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Sağlık Gurup Başkanı Ekrem Altuğ, Vergi Dairesi Müdürü Hanifi Demir, İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, orman işletme Müdürü Özlem Cevahirci, Mal Müdürü Duran Salık,Toplum Sağlık Müdürü Yavuz Gezici ve Gazetemizin İmtiyaz sahibi Emine Akboyun yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Sabri Yalın'ı ziyaret etti.

 Daire müdürleri yeni göreve başlayan İlçe Emniyet müdürü Sabri Yalın'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Daha öncede birlikte çalıştıkları için Yalının müdür olarak göreve gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Yalın, yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.