LASTİK İŞ

DALGALARIN ARASINDA KAYBOLDU

23.07.2018 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DALGALARIN ARASINDA KAYBOLDU

Kandıra'da denize giren bir kişi boğularak can verdi

Olay, Kandıra Kefken Kovanağzı Plajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Plaja gelen Ersin Ekim isimli şahıs, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra denizde çırpınan şahıs dalgaların arasında gözden kayboldu. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar ve KOSKEM ekipleri şahsı kurtarmak için harekete geçti. Denizden çıkarılan şahıs sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekim, doktorların tüm müdahalelerine  rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ekim'in cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kandıra'da denize giren bir kişi boğularak can verdi

Olay, Kandıra Kefken Kovanağzı Plajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Plaja gelen Ersin Ekim isimli şahıs, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra denizde
çırpınan şahıs dalgaların arasında gözden kayboldu. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar ve KOSKEM ekipleri şahsı kurtarmak için harekete geçti. Denizden çıkarılan şahıs sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekim, doktorların tüm müdahalelerine  rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ekim'in cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.