LASTİK İŞ

DAMAĞINIZA UYGUN TATLAR BYPROF'DA

Ekonomi 17.10.2020 - 10:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DAMAĞINIZA UYGUN TATLAR BYPROF'DA

Kısa bir süre önce İhsaniye Çiftlik Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Çiftlik Park Evleri B/blok No 48 de Atilla Maral tarafından hizmete giren Byprof pastanesi damak tadına hitap ederek ismini duyurdu.

Atilla Maral önderliğinde Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde açılan Byprof pastanesi damak tadına en iyi şekilde hitap ediyor. Deneyimli ekipleri ile müşterilerine hitap eden Byprof pastanesi sahibi Atilla Maral yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi. Atilla Maral; “kısa bir süre önce burada yeni hizmet vermeye başladık. Bizim amacımız işletmemiz hiç kimsenin yapamadığı damak tadına hitap etmekti. Biz ekiplerimizle bunu başardık. Tabi ki en önemlisi tüm işletmelerde olduğu gibi bizim işletmemizde temizlik hijyene çok önem veriyoruz. Çünkü biz gıda üzerine hizmet verdiğimizden dolayı haliyle temizlik konusunda çok hassasız. Bu çalışmalarımızla tüm müşterilerimize güven vermeyi başardık. Gelen müşterilerimiz ilk olarak temizlik ve ardından damak tadına bakıyor. Bunların hepsi nizami ölçüde olduğunda gelen bir daha geliyor. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Aynı zamanda işletmemizde 3 elemanımıza istihdam sağladık. Bundan sonrada yaptığımız hizmetleri de en iyi şekilde yapmaya gayret ederiz” dedi. Fahri Haner   
Kısa bir süre önce İhsaniye Çiftlik Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Çiftlik Park Evleri B/blok No 48 de Atilla Maral tarafından hizmete giren Byprof pastanesi damak tadına hitap ederek ismini duyurdu.

Atilla Maral önderliğinde Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde açılan Byprof pastanesi damak tadına en iyi şekilde hitap ediyor.

Deneyimli ekipleri ile müşterilerine hitap eden Byprof pastanesi sahibi Atilla Maral yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi. Atilla Maral; “kısa bir süre önce burada yeni hizmet vermeye başladık. Bizim amacımız işletmemiz hiç kimsenin yapamadığı damak tadına hitap etmekti. Biz ekiplerimizle bunu başardık.

Tabi ki en önemlisi tüm işletmelerde olduğu gibi bizim işletmemizde temizlik hijyene çok önem veriyoruz. Çünkü biz gıda üzerine hizmet verdiğimizden dolayı haliyle temizlik konusunda çok hassasız. Bu çalışmalarımızla tüm müşterilerimize güven vermeyi başardık. Gelen müşterilerimiz ilk olarak temizlik ve ardından damak tadına bakıyor. Bunların hepsi nizami ölçüde olduğunda gelen bir daha geliyor. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Aynı zamanda işletmemizde 3 elemanımıza istihdam sağladık. Bundan sonrada yaptığımız hizmetleri de en iyi şekilde yapmaya gayret ederiz” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.