LASTİK İŞ

''DAMAT GİTTİ EKONOMİ NEFES ALDI'

15.11.2020 - 07:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''DAMAT GİTTİ EKONOMİ NEFES ALDI'

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kocaeli il binasında gerçekleşen toplantıda ekonomi üzerinden hükümete yüklenen Aras, damadın istifası doların 1 liraya yakın düşmesine sebep oldu dedi. ‘Beton-Çimento Ekonomisi’ ve ‘Borç-Faiz Ekonomisi’ politikasıyla, milletin uçurumun kenarına getirildiğini belirten Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, damadın istifasıyla ekonomi nefes aldı, kayınpederde giderse ekonomi tümden rahatlayacak ifadelerini kullandı. ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ ÇARE MİLLİ KAYNAKLAR Aras, bir an önce bu yanlış politikalardan vazgeçilip, üretim-istihdam-ihracat öncelikli bir politika izlenmezse Allah muhafaza faturası daha ağır günler yakındır dedi. Paylaşımda adaletin sağlanacağı, 83 milyon memleket evladının refah seviyesinin artacağı ve herkesin alnının teriyle rızkını temin edeceği bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade eden Aras, partimizin Ar-Ge başkanlığının hazırlamış olduğu ‘Milli Kaynaklar Paketi-1’ kitabımızda,  milletimize sunduğumuz hizmetler ile borçsuz, zamsız ve vergisiz,  yerli ve milli kaynaklar ile bu aziz millete hak ettiği hizmetleri Yeniden Refah Partisi sunacaktır dedi. MİLLİ SİYASET AKADEMİSİ Aras; ‘Siyasi işler başkanlığımız tarafından, 13-14-15 Kasımda Bolu Sarot Termal Tatil Köyünde düzenlenecek, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyinde katılacağı milli siyaset akademisi programımıza Kocaeli teşkilatı olarak 70 kişi ile katılım sağlıyoruz. Yönetimde adaleti, siyasette zarafeti, akademide istikameti, görevde gayreti, zorlukta dirayeti, istişarede feraseti ve ülkemizde yeniden refahı tesis edecek nesilleri yetiştirmek için düzenlediğimiz milli siyaset akademimiz ile ülkemize liyakatlı yöneticileri Yeniden Refah Partisi kazandıracaktır’’ diyerek sözlerini noktaladı.  
Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kocaeli il binasında gerçekleşen toplantıda ekonomi üzerinden hükümete yüklenen Aras, damadın istifası doların 1 liraya yakın düşmesine sebep oldu dedi.

‘Beton-Çimento Ekonomisi’ ve ‘Borç-Faiz Ekonomisi’ politikasıyla, milletin uçurumun kenarına getirildiğini belirten Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, damadın istifasıyla ekonomi nefes aldı, kayınpederde giderse ekonomi tümden rahatlayacak ifadelerini kullandı.

ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ ÇARE MİLLİ KAYNAKLAR

Aras, bir an önce bu yanlış politikalardan vazgeçilip, üretim-istihdam-ihracat öncelikli bir politika izlenmezse Allah muhafaza faturası daha ağır günler yakındır dedi.

Paylaşımda adaletin sağlanacağı, 83 milyon memleket evladının refah seviyesinin artacağı ve herkesin alnının teriyle rızkını temin edeceği bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade eden Aras, partimizin Ar-Ge başkanlığının hazırlamış olduğu ‘Milli Kaynaklar Paketi-1’ kitabımızda,  milletimize sunduğumuz hizmetler ile borçsuz, zamsız ve vergisiz,  yerli ve milli kaynaklar ile bu aziz millete hak ettiği hizmetleri Yeniden Refah Partisi sunacaktır dedi.

MİLLİ SİYASET AKADEMİSİ

Aras; ‘Siyasi işler başkanlığımız tarafından, 13-14-15 Kasımda Bolu Sarot Termal Tatil Köyünde düzenlenecek, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyinde katılacağı milli siyaset akademisi programımıza Kocaeli teşkilatı olarak 70 kişi ile katılım sağlıyoruz. Yönetimde adaleti, siyasette zarafeti, akademide istikameti, görevde gayreti, zorlukta dirayeti, istişarede feraseti ve ülkemizde yeniden refahı tesis edecek nesilleri yetiştirmek için düzenlediğimiz milli siyaset akademimiz ile ülkemize liyakatlı yöneticileri Yeniden Refah Partisi kazandıracaktır’’ diyerek sözlerini noktaladı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.