DAMAT KATLİAM YAPTI 4 ÖLÜ...

01.03.2016 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DAMAT KATLİAM YAPTI 4 ÖLÜ...

Hasaneyn Köyü top sahası mevkiinde meydana gelen olayda 4 kişi ölürken, ölenlerin köyden olmadıkları belirtildi...

İddialara göre , Top sahası mevkiine eşi Fatma Karakoyun gelen  Zeki Karakoyun, beraberlerinde bulunan kayınvalidesi Emine Başdan ve kayın biladeri Soner Başdan ile  tartışmaya başladı. Nedeni bilinmeyen tartışma sonucunda Zeki Karakoyun , eşi F.K ile kayınvalidesi Emine Başdan ve kayınbiladeri Soner Başdan 'yi silahla vurarak öldürdü.  Zeki Karakoyun olaydan sonra intihar etti. Yaralı Zeki Karakoyun  hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi..    
Hasaneyn Köyü top sahası mevkiinde meydana gelen olayda 4 kişi ölürken, ölenlerin köyden olmadıkları belirtildi...

İddialara göre , Top sahası mevkiine eşi Fatma Karakoyun gelen  Zeki Karakoyun, beraberlerinde bulunan kayınvalidesi Emine Başdan ve kayın biladeri Soner Başdan ile  tartışmaya başladı.

Nedeni bilinmeyen tartışma sonucunda Zeki Karakoyun , eşi F.K ile kayınvalidesi Emine Başdan ve kayınbiladeri Soner Başdan 'yi silahla vurarak öldürdü.  Zeki Karakoyun olaydan sonra intihar etti. Yaralı Zeki Karakoyun  hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.