DARICA'DAN ŞEHİDİMİZ VAR

Gündem 13.02.2017 - 20:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DARICA'DAN ŞEHİDİMİZ VAR

Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurları ile çıkan çatışmada Darıca'da ikamet eden Murat Tevlim Şehit oldu

Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurları ile çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Şehit Askerin Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet eden Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim olduğu öğrenildi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nın 174'üncü gününde, El Bab'da ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu güçlerine destek veren Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye terör örgütü DEAŞ unsurları saldırdı. Çıkan çatışmada Darıca'da ikamet eden Murat Tevlim şehit olurken, 4 asker ise yaralandı. Yaralı askerler bölgeden tahliye edildikten sonra ambulanslarla Kilis ve Gaziantep'teki hastanelere sevk edilirken, şehit asker Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim'in cenazesi de helikopter ile Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Şehit askerimiz Murat Tevlim'in Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Genç Osman caddesi Erikli sokak no3'te ikamet eden ailesine acılı haber ulaştırıldı.
Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurları ile çıkan çatışmada Darıca'da ikamet eden Murat Tevlim Şehit oldu

Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurları ile çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Şehit Askerin Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet eden Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim olduğu öğrenildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nın 174'üncü gününde, El Bab'da ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu güçlerine destek veren Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye terör örgütü DEAŞ unsurları saldırdı. Çıkan çatışmada Darıca'da ikamet eden Murat Tevlim şehit olurken, 4 asker ise yaralandı. Yaralı askerler bölgeden tahliye edildikten sonra ambulanslarla Kilis ve Gaziantep'teki hastanelere sevk edilirken, şehit asker Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim'in cenazesi de helikopter ile Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Şehit askerimiz Murat Tevlim'in Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Genç Osman caddesi Erikli sokak no3'te ikamet eden ailesine acılı haber ulaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.