LASTİK İŞ

DARICA G.B: 2 - GÖLCÜKSPOR :1

Spor 30.08.2017 - 14:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DARICA G.B: 2 - GÖLCÜKSPOR :1

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında, deplasmanda kentlisi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşan, Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, ligde aynı grupta yer aldığı Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı maçın 90 dakikası 1-1 berabere sonuçlanınca maç 15’er dakikalık 2 uzatma devrelerine gitti. Gölcükspor’un golünü 89. Dakikada Berke Bıyık attı. Uzatma devresinin hemen başında evsahibi ekipten Doğancan attığı golle durumu 2-1 yaptı ve takımına turu getiren oyuncu oldu

BU KEZ UZATMADA KAYBETTİK Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, Ziraat Türkiye Kupası’na yine ilk maçta veda etti. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında, deplasmanda kentlisi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşan, Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, ligde aynı grupta yer aldığı Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı maçın 90 dakikası 1-1 berabere sonuçlanınca maç 15’er dakikalık 2 uzatma devrelerine gitti. Gölcükspor’un golünü 89. Dakikada Berke Bıyık attı. Uzatma devresinin hemen başında evsahibi ekipten Doğancan attığı golle durumu 2-1 yaptı ve takımına turu getiren oyuncu oldu. KAYMAKAM VE BAŞKAN MAÇTA Darıca Gençlerbirliği ile Gölcükspor arasında oynanan maçı, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimin tamamına yakını, eski Genel Kaptan Adem Ellibeş gibi isimler, Protokol Tribününden izledi. Gölcükspor’un vasatı aşamadığı öata, yakaladığı tek pozisyonu Berke ile gole çevirerek, ancak teselli buldu.  Gölcükspor, Ziraat Türkiye Kupası’na geçen sezon olduğu bu sezonda yine Darıca’ya yenilerek ilk turda veda etti ve tarih bir kez daha tekerrür etti. Ancak bu kez tek fark uzatmada yenilmemiz oldu. Bugün tek antrenman yapacak olan kırmızı-siyahlılar, 2 günlük bayram izninin ardından Muğlaspor maçının hazırlıklarına, bayramın 3’üncü günü yapacağı tek çalışma ile start verecek. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   DARICA G.B.: 2 – GÖLCÜKSPOR: 1   STAT: Darıca İlçe Stadı HAKEMLER: Erdoğan Özkaya **, Sedat Bayrak **, Berkay Salman ** DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Deniz Çınar **, Alper Tursun **, Cem Tosun **, Sinan Turhan **, Aziz Kızılgün **, Ömer Yalçın **, Cafercan Aksu **, Bünyamin Karataş **, Mehmet Yeniler **, Hayrullah Bilazer **, Halil Çelik **. GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz **, Emre Oral **, Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Muratcan Koçak **, Sedat Cengiz **, Ömer Faruk Boz **, Cenk Cengiz **, Cihan İlkme **, Yolcu Mansız **, Berke Bıyık **. GOLLER: Halil Çelik (Dk. 20), Berke Bıyık (Dk. 89), Doğancan Aynacı (Dk. 94)
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında, deplasmanda kentlisi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşan, Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, ligde aynı grupta yer aldığı Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı maçın 90 dakikası 1-1 berabere sonuçlanınca maç 15’er dakikalık 2 uzatma devrelerine gitti. Gölcükspor’un golünü 89. Dakikada Berke Bıyık attı. Uzatma devresinin hemen başında evsahibi ekipten Doğancan attığı golle durumu 2-1 yaptı ve takımına turu getiren oyuncu oldu

BU KEZ UZATMADA KAYBETTİK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, Ziraat Türkiye Kupası’na yine ilk maçta veda etti. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında, deplasmanda kentlisi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşan, Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, ligde aynı grupta yer aldığı Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı maçın 90 dakikası 1-1 berabere sonuçlanınca maç 15’er dakikalık 2 uzatma devrelerine gitti. Gölcükspor’un golünü 89. Dakikada Berke Bıyık attı. Uzatma devresinin hemen başında evsahibi ekipten Doğancan attığı golle durumu 2-1 yaptı ve takımına turu getiren oyuncu oldu.

KAYMAKAM VE BAŞKAN MAÇTA

Darıca Gençlerbirliği ile Gölcükspor arasında oynanan maçı, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimin tamamına yakını, eski Genel Kaptan Adem Ellibeş gibi isimler, Protokol Tribününden izledi. Gölcükspor’un vasatı aşamadığı öata, yakaladığı tek pozisyonu Berke ile gole çevirerek, ancak teselli buldu.  Gölcükspor, Ziraat Türkiye Kupası’na geçen sezon olduğu bu sezonda yine Darıca’ya yenilerek ilk turda veda etti ve tarih bir kez daha tekerrür etti. Ancak bu kez tek fark uzatmada yenilmemiz oldu. Bugün tek antrenman yapacak olan kırmızı-siyahlılar, 2 günlük bayram izninin ardından Muğlaspor maçının hazırlıklarına, bayramın 3’üncü günü yapacağı tek çalışma ile start verecek. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

DARICA G.B.: 2 – GÖLCÜKSPOR: 1

 

STAT: Darıca İlçe Stadı

HAKEMLER: Erdoğan Özkaya **, Sedat Bayrak **, Berkay Salman **

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Deniz Çınar **, Alper Tursun **, Cem Tosun **, Sinan Turhan **, Aziz Kızılgün **, Ömer Yalçın **, Cafercan Aksu **, Bünyamin Karataş **, Mehmet Yeniler **, Hayrullah Bilazer **, Halil Çelik **.

GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz **, Emre Oral **, Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Muratcan Koçak **, Sedat Cengiz **, Ömer Faruk Boz **, Cenk Cengiz **, Cihan İlkme **, Yolcu Mansız **, Berke Bıyık **.

GOLLER: Halil Çelik (Dk. 20), Berke Bıyık (Dk. 89), Doğancan Aynacı (Dk. 94)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.