DEDE KAZA YAPTI İKİ TORUN YARALANDI

18.11.2016 - 15:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEDE KAZA YAPTI İKİ TORUN YARALANDI

Gölcük’te kamyonet ile otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı

Alınan bilgilere göre torunlarını okula götürmek isteyen Yusuf H. idaresindeki 41 E 3746 plakalı özel otomobil ile Hüseyin T. idaresindeki 41 E 5138 plakalı kamyonet İhsaniye Çiftlik Mahallesi'nde çarpıştı. SAĞLIK DURUMLARI İYİ Dede Yusuf H. ve kaza sonrasında araç içerisinde bulunan torunları Eymen B, Ecrin B ve 1 yaşındaki kardeşi İncisu B. kaza sonrası hafif yaralandılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dede ve torunlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Gölcük’te kamyonet ile otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı

Alınan bilgilere göre torunlarını okula götürmek isteyen Yusuf H. idaresindeki 41 E 3746 plakalı özel otomobil ile Hüseyin T. idaresindeki 41 E 5138 plakalı kamyonet İhsaniye Çiftlik Mahallesi'nde çarpıştı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Dede Yusuf H. ve kaza sonrasında araç içerisinde bulunan torunları Eymen B, Ecrin B ve 1 yaşındaki kardeşi İncisu B. kaza sonrası hafif yaralandılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dede ve torunlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.