DEDELER VE NİNELER OKULDU

Eğitim 20.12.2019 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEDELER VE NİNELER OKULDU

Gölcük Tersane İlkokulu tarafından uygulanan Rehber Mektuplar projesi kapsamında okula davet edilen Dede ve Nineler öğrencilerle buluştular.

Değerler eğitimi kapsamında Gölcük Tersane İlkokulu Rehber Mektuplar Projesi etkinliğini gerçekleştirdi. Bu etkinlikte rehber Mektuplar Projesi ile her ay okulun rehberlik servisi tarafından velilere mektup gönderiliyor. Mektubun içine de bir şifre gizleniyor. Velilerimiz bu şifreleri dönem sonunda okul rehberlik servisine ulaştırarak, doğru tahmin edenler okul idaresi tarafından ödüllendiriliyor. Öğrenciler de yapılan ipucu etkinlikleri ile mektupta ki şifreleri çözmek için anne ve babalarına yardım ediyorlar. Değerler eğitimi kapsamında Gölcük Tersane İlkokulu velilere şifreli mektup gönderdi. Mektubun şifresini çözen veliler okula davet edildi. Okula gelen veliler öğrencilerle buluşarak, geçmişte yaşadıkları hatıralarını öğrencilerle paylaştılar.  Öğrenci Duru Uzuner in dedesi İsmail Uzuner yanında getirdiği tartının nasıl kullanıldığını öğrencilere tanıttı. İsmail Uzuner etkinliğe davet edilmekten memnuniyet duyduğunu, gözleri pırıl prıl çocukları gördükçe gururlandığını belirtirken, okul müdürü Ali Kemal Eren e teşekkür etti. Rehber Mektuplar projesi hakkında kısa bilgi veren Okul Müdürü Ali Kemal Eren; “bizim büyüklerimiz bizim için en önemli değerlerimizden biridir. Bizde bu kapsamda öğrencilerimize bu değerlerimize sahip çıkmak ve büyüklerimize nasıl değer verileceğine şimdiden öğretmek için çeşitli projelerimizi yapıyoruz. Bu günde bu etkinliğimiz gerçekleştirdik. Çok önemli bir etkinlik oldu. Bu etkinlikte büyüklerimiz kendi hatıralarını anlatırken çocuklarımız çok iyi bir şekilde dinlediler. Önümüzdeki günlerde daha çok değerler eğitime yönelik projelerimiz bir bir hayata geçireceğiz” dedi.  Fahri Haner  
Gölcük Tersane İlkokulu tarafından uygulanan Rehber Mektuplar projesi kapsamında okula davet edilen Dede ve Nineler öğrencilerle buluştular.

Değerler eğitimi kapsamında Gölcük Tersane İlkokulu Rehber Mektuplar Projesi etkinliğini gerçekleştirdi. Bu etkinlikte rehber Mektuplar Projesi ile her ay okulun rehberlik servisi tarafından velilere mektup gönderiliyor. Mektubun içine de bir şifre gizleniyor. Velilerimiz bu şifreleri dönem sonunda okul rehberlik servisine ulaştırarak, doğru tahmin edenler okul idaresi tarafından ödüllendiriliyor. Öğrenciler de yapılan ipucu etkinlikleri ile mektupta ki şifreleri çözmek için anne ve babalarına yardım ediyorlar. Değerler eğitimi kapsamında Gölcük Tersane İlkokulu velilere şifreli mektup gönderdi. Mektubun şifresini çözen veliler okula davet edildi. Okula gelen veliler öğrencilerle buluşarak, geçmişte yaşadıkları hatıralarını öğrencilerle paylaştılar. 

Öğrenci Duru Uzuner in dedesi İsmail Uzuner yanında getirdiği tartının nasıl kullanıldığını öğrencilere tanıttı. İsmail Uzuner etkinliğe davet edilmekten memnuniyet duyduğunu, gözleri pırıl prıl çocukları gördükçe gururlandığını belirtirken, okul müdürü Ali Kemal Eren e teşekkür etti.

Rehber Mektuplar projesi hakkında kısa bilgi veren Okul Müdürü Ali Kemal Eren; “bizim büyüklerimiz bizim için en önemli değerlerimizden biridir. Bizde bu kapsamda öğrencilerimize bu değerlerimize sahip çıkmak ve büyüklerimize nasıl değer verileceğine şimdiden öğretmek için çeşitli projelerimizi yapıyoruz. Bu günde bu etkinliğimiz gerçekleştirdik. Çok önemli bir etkinlik oldu. Bu etkinlikte büyüklerimiz kendi hatıralarını anlatırken çocuklarımız çok iyi bir şekilde dinlediler. Önümüzdeki günlerde daha çok değerler eğitime yönelik projelerimiz bir bir hayata geçireceğiz” dedi. 

Fahri Haner

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.