DEFACTO'DAN EĞİTİME KATI

Eğitim 30.01.2019 - 10:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEFACTO'DAN EĞİTİME KATI

Kocaeli Valiliği ile DEFACTO Perakende Ticaret A.Ş. arasında yapılan “Eğitim Sektör İşbirliği” Protokolünün İmza Töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan,  DEFACTO Finans ve İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Önder Şenol, DEFACTO Kurumsal İletişim Müdürü Cenk Yapıcı, DEFACTO Sosyal İşler Yöneticisi Mehmet Koyun, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Kurucusu Selçuk Öncer, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Arzu Hoplamaz, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Proje Koordinatörü Halil Mete Yapıcı katıldı. Vali Hüseyin Aksoy törende yaptığı konuşmalarında; “Bu proje inşallah hedeflediği amaca ulaşır. Hem sizler adına, hem de özellikle öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve pratiklerinin artması anlamında çok önemli. Bu ürünlerin mağazalarda satışa konulması ve elde edilecek gelirinde vakfımıza hayır amaçlı aktarılacak olması projeyi çok daha anlamlı hale getiriyor. Umarım bu proje Türkiye’ye örnek olacak neticeleri ortaya çıkarır.” diyen Vali katkı sunan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri  “Eğitim Sektör İşbirliği” Protokolünü hayırlı olsun dilekleriyle imzaladılar ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler. Yapılan bu Protokolle; DEFACTO tarafından temin edilecek fire kumaşlar ile  öğrenciler tarafından üretilecek ürünlerin ( giyim, aksesuar vb.) DEFOCTO aracılığı ile satışa çıkarılması ve burudan sağlanacak gelirin sivil toplum kuruluşlarına bağış olarak aktarılması amaçlanmaktadır. İzmit Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmit Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilecek ürünlerin  DEFACTO  tarafından yapılacak satıştan elde edilecek gelirlerin,  Kanserli Çocuklara Umut Vakfına bağış olarak aktarılması ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amaçlanmıştır. Protokol kapsamında ayrıca  bu okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin de kılık kıyafet ihtiyaçları  DEFACTO tarafından karşılanacaktır.
Kocaeli Valiliği ile DEFACTO Perakende Ticaret A.Ş. arasında yapılan “Eğitim Sektör İşbirliği” Protokolünün İmza Töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan,  DEFACTO Finans ve İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Önder Şenol, DEFACTO Kurumsal İletişim Müdürü Cenk Yapıcı, DEFACTO Sosyal İşler Yöneticisi Mehmet Koyun, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Kurucusu Selçuk Öncer, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Arzu Hoplamaz, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Proje Koordinatörü Halil Mete Yapıcı katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy törende yaptığı konuşmalarında; “Bu proje inşallah hedeflediği amaca ulaşır. Hem sizler adına, hem de özellikle öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve pratiklerinin artması anlamında çok önemli. Bu ürünlerin mağazalarda satışa konulması ve elde edilecek gelirinde vakfımıza hayır amaçlı aktarılacak olması projeyi çok daha anlamlı hale getiriyor. Umarım bu proje Türkiye’ye örnek olacak neticeleri ortaya çıkarır.” diyen Vali katkı sunan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri  “Eğitim Sektör İşbirliği” Protokolünü hayırlı olsun dilekleriyle imzaladılar ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Yapılan bu Protokolle; DEFACTO tarafından temin edilecek fire kumaşlar ile  öğrenciler tarafından üretilecek ürünlerin ( giyim, aksesuar vb.) DEFOCTO aracılığı ile satışa çıkarılması ve burudan sağlanacak gelirin sivil toplum kuruluşlarına bağış olarak aktarılması amaçlanmaktadır.

İzmit Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmit Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilecek ürünlerin  DEFACTO  tarafından yapılacak satıştan elde edilecek gelirlerin,  Kanserli Çocuklara Umut Vakfına bağış olarak aktarılması ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amaçlanmıştır.

Protokol kapsamında ayrıca  bu okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin de kılık kıyafet ihtiyaçları  DEFACTO tarafından karşılanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.