DEĞER'' MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL GÖNÜLDEN YAPTIĞIM TEK İŞİM''

Asayiş 19.02.2019 - 18:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞER'' MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL GÖNÜLDEN YAPTIĞIM TEK İŞİM''

Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer “Çıktığımız bu meşakatli yolda değerli dava arkadaşlarımla birlikte bize ihtiyaç duyan herkesin her an, yanında olup üzüntüsünü sevincini birlikte yaşayan mahallede abla, kardeş anlayışıyla görevime devam etmekteyim. Yirmi yıllık tecrübemle ben mahallemi mahallelimde beni tanıyor. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla Genç dinamik tercrübeli Kadromla 31 Mart 2019 Seçimlerinde oylarınıza talibim. Muhtarlık Ek İşim değil Gönülden Yaptığım tek işim ”dedi.

Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer “Çıktığımız bu meşakatli yolda değerli dava arkadaşlarımla birlikte bize ihtiyaç duyan herkesin her an, yanında olup üzüntüsünü sevincini birlikte yaşayan mahallede abla, kardeş anlayışıyla görevime devam etmekteyim. Yirmi yıllık tecrübemle ben mahallemi mahallelimde beni tanıyor. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla Genç dinamik tecrübeli Kadromla 31 Mart 2019 Seçimlerinde oylarınıza talibim.  Muhtarlık Ek İşim değil Gönülden Yaptığım tek işim ”dedi. ACIYI DA SEVİNCİDE BİRLİKTE YAŞADIK Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer  seçim çalışmalarına devam ediyor.  Kavaklı Muhtarı ve Muhtar adayı Muhtar Değer; “Ben Gölcükte doğdum ve Gölcükte büyüdüm. 36 yıldır evliyim  3 Çocuk ve 2 torun sahibiyim. 3 dönemdir Gölcük Kavaklın Mahallesi Muhtarlık görevimi sürdürüyorum. İşin en acı bölümü ise 17 Ağustos 1999 Deprem Felaketi Gölcük insanı içinde benim görevimin dönüm noktası oldu. O günden itibaren Kavaklı halkı olarak önce acıyı sonrada hayatın içindeki her şeyi hep birlikte paylaştık. Aslında muhtarlık gönülle dayalı bir hizmettir. Eğer vatandaşların isteklerine cevap verebiliyorsan iyisiyle, acısıyla, tatlısıyla onlara dokunabiliyorsan duyguların en güzelidir. Bu duygu yaşanmadan anlatılamaz”dedi. YARDIM ELİMİZ HER AN MAHALLEMİZİN ÜZERİNDE Muhtar Değer “Muhtarlık görevim süresince neler yaptığımı tek tek anlatırsam zaman ve sayfalar yetmez. Sadece şunu söyleyebilirim. Bu zamana kadar ihtiyaç duyulan her an herkesin yanında olduğumu, uzatılan, hiçbir eli geri çevirmediğimi, telefonum ve evimin kapısı yedi yirmidört açıktır. Bunu da tüm Mahalle sakinleri çok iyi biliyorlar. Biz Kavaklı sakinleri olarak büyük bir aile olduk. Bu sevgi ve saygı ile mahalle sakinleri o günden beri beni sahiplendiler. Bende onlara hem abla hem de kardeş olarak laik olmaya çalıştım. Bana bu görevi münasip gören tüm mahalle halkıma teşekkür ederim. Yardıma muhtaç olan Mahalle sakinlerime yönelik bir yardım deposunu hazırladım”dedi.  GELİNLİKTEN MOBİLYA YA KADAR YARDIM YAPILIYOR Muhtar Değer “Bu depoya gelen yardımları mahallemde ihtiyaç duyulan herkese giyim, gelinlik, damatlık ve ev mobilyaları yardımını yapıyorum. Bu yardımlar sadece mahalle sakinlerim için değil. Bir başka mahalleden buraya gelen ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımı yapıyorum. Bizim görevimiz halkla resmi kurumların arasında bir köprüdür. Bizde muhtar olarak vatandaşlarımızın sıkıntıları bu köprü vasıtası ile yetkili kurumlarımızla paylaşarak sıkıntıların giderilmesi için yetkili kurumlarımızla ortaklaşa gidermeye çaba harcıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle 2019 Yerel seçimlerde mahallemize yeniden adayım” dedi.
Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer “Çıktığımız bu meşakatli yolda değerli dava arkadaşlarımla birlikte bize ihtiyaç duyan herkesin her an, yanında olup üzüntüsünü sevincini birlikte yaşayan mahallede abla, kardeş anlayışıyla görevime devam etmekteyim. Yirmi yıllık tecrübemle ben mahallemi mahallelimde beni tanıyor. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla Genç dinamik tercrübeli Kadromla 31 Mart 2019 Seçimlerinde oylarınıza talibim. Muhtarlık Ek İşim değil Gönülden Yaptığım tek işim ”dedi.

Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer “Çıktığımız bu meşakatli yolda değerli dava arkadaşlarımla birlikte bize ihtiyaç duyan herkesin her an, yanında olup üzüntüsünü sevincini birlikte yaşayan mahallede abla, kardeş anlayışıyla görevime devam etmekteyim. Yirmi yıllık tecrübemle ben mahallemi mahallelimde beni tanıyor. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla Genç dinamik tecrübeli Kadromla 31 Mart 2019 Seçimlerinde oylarınıza talibim.  Muhtarlık Ek İşim değil Gönülden Yaptığım tek işim ”dedi.

ACIYI DA SEVİNCİDE BİRLİKTE YAŞADIK
Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer  seçim çalışmalarına devam ediyor.  Kavaklı Muhtarı ve Muhtar adayı Muhtar Değer; “Ben Gölcükte doğdum ve Gölcükte büyüdüm. 36 yıldır evliyim  3 Çocuk ve 2 torun sahibiyim. 3 dönemdir Gölcük Kavaklın Mahallesi Muhtarlık görevimi sürdürüyorum. İşin en acı bölümü ise 17 Ağustos 1999 Deprem Felaketi Gölcük insanı içinde benim görevimin dönüm noktası oldu. O günden itibaren Kavaklı halkı olarak önce acıyı sonrada hayatın içindeki her şeyi hep birlikte paylaştık. Aslında muhtarlık gönülle dayalı bir hizmettir. Eğer vatandaşların isteklerine cevap verebiliyorsan iyisiyle, acısıyla, tatlısıyla onlara dokunabiliyorsan duyguların en güzelidir. Bu duygu yaşanmadan anlatılamaz”dedi.

YARDIM ELİMİZ HER AN MAHALLEMİZİN ÜZERİNDE
Muhtar Değer “Muhtarlık görevim süresince neler yaptığımı tek tek anlatırsam zaman ve sayfalar yetmez. Sadece şunu söyleyebilirim. Bu zamana kadar ihtiyaç duyulan her an herkesin yanında olduğumu, uzatılan, hiçbir eli geri çevirmediğimi, telefonum ve evimin kapısı yedi yirmidört açıktır. Bunu da tüm Mahalle sakinleri çok iyi biliyorlar. Biz Kavaklı sakinleri olarak büyük bir aile olduk. Bu sevgi ve saygı ile mahalle sakinleri o günden beri beni sahiplendiler. Bende onlara hem abla hem de kardeş olarak laik olmaya çalıştım. Bana bu görevi münasip gören tüm mahalle halkıma teşekkür ederim. Yardıma muhtaç olan Mahalle sakinlerime yönelik bir yardım deposunu hazırladım”dedi. 

GELİNLİKTEN MOBİLYA YA KADAR YARDIM YAPILIYOR
Muhtar Değer “Bu depoya gelen yardımları mahallemde ihtiyaç duyulan herkese giyim, gelinlik, damatlık ve ev mobilyaları yardımını yapıyorum. Bu yardımlar sadece mahalle sakinlerim için değil. Bir başka mahalleden buraya gelen ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımı yapıyorum. Bizim görevimiz halkla resmi kurumların arasında bir köprüdür. Bizde muhtar olarak vatandaşlarımızın sıkıntıları bu köprü vasıtası ile yetkili kurumlarımızla paylaşarak sıkıntıların giderilmesi için yetkili kurumlarımızla ortaklaşa gidermeye çaba harcıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle 2019 Yerel seçimlerde mahallemize yeniden adayım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.