DEĞERLER EĞİTİMİ KONFERANSLARI BAŞLADI

Eğitim 02.11.2017 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞERLER EĞİTİMİ KONFERANSLARI BAŞLADI

Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” Projesi adı altında “Değerler Eğitimi Konferansları başladı.

projede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kocaeli Üniversitesi İlahiyat fakültesi ile işbirliği içerisinde yapılıyor.  İlahiyat Fakültesi Değerler Eğitimine vermiş olduğu katkı seri konferanslar şeklinde olacak. 14 Şubat 2017 tarihinde başlayan “Değerler Konferansı” 11 Aralık 2017 günü sona erecek. İlahiyat Fakültesi Dekanı, Dekan Yardımcısı ve öğretim görevlileri  11 ayrı konferans verecek.  Ailede Değerler Eğitimi, Aile İçi İletişim ve Empati, Sevgi ve Saygı Eğitimi , Mahremiyet Eğitimi İffet ve Haya, Zamanı Etkin ve Verimli Kullanabilme, Çağdaş Dini Akımlar…vb konuları kapsayan konferanslar veli, öğrenci ve öğretmenlere yönelik olacaktır. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında İlkini gerçekleştireceğimiz konferansımızın dinleyenleri birer okul idarecisi ve rehber öğretmenleri. Konusu “Adalet Eğitimi ” olan konferansı Kocaeli Üniversitesi İlahiyat fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Kadir GÖMBEYAZ verdi.  Konferansa, İlçe milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Ömer Kızıldağ, birer okul idarecisi ve rehber öğretmenleri katıldı.
Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” Projesi adı altında “Değerler Eğitimi Konferansları başladı.

projede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kocaeli Üniversitesi İlahiyat fakültesi ile işbirliği içerisinde yapılıyor. 
İlahiyat Fakültesi Değerler Eğitimine vermiş olduğu katkı seri konferanslar şeklinde olacak. 14 Şubat 2017 tarihinde başlayan “Değerler Konferansı” 11 Aralık 2017 günü sona erecek. İlahiyat Fakültesi Dekanı, Dekan Yardımcısı ve öğretim görevlileri  11 ayrı konferans verecek. 
Ailede Değerler Eğitimi, Aile İçi İletişim ve Empati, Sevgi ve Saygı Eğitimi , Mahremiyet Eğitimi İffet ve Haya, Zamanı Etkin ve Verimli Kullanabilme, Çağdaş Dini Akımlar…vb konuları kapsayan konferanslar veli, öğrenci ve öğretmenlere yönelik olacaktır.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında İlkini gerçekleştireceğimiz konferansımızın dinleyenleri birer okul idarecisi ve rehber öğretmenleri. Konusu “Adalet Eğitimi ” olan konferansı Kocaeli Üniversitesi İlahiyat fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Kadir GÖMBEYAZ verdi. 
Konferansa, İlçe milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Ömer Kızıldağ, birer okul idarecisi ve rehber öğretmenleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.