LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMEDERESPOR FARK ATTI !

Spor 23.02.2020 - 17:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMEDERESPOR FARK ATTI !

Süper Lig Play-Off’un bir diğer iddialı takım, bu sezon ilk yenilgisini geçen hafta deplasmanda Diliskelesispor karşısında alan Değirmenderespor, önceki günde Gebze deplasmanında Tayfunspor sınavındaydı.

Yeşil-Siyahlı ekip, ikinci yarıdaki etkili oyunu ile rakibini 4-1 yendi, H.Yıldızspor’u takibe devam etti. HAMZA’DAN İKİ GOL Normal sezonu yenilgisiz tamamlayan, Play-Off’ta da geçen haftaya kadar mağlup olmayan Değirmenderespor, son maçında Diliskelesispor karşısında 2-1 mağlup olmuştu. Yeşil-Siyahlı ekip, cumartesi günü Gebze Metin Oktay Stadı’nda konuk olduğu Tayfunspor karşısında Hamza Uzuner’in etkili oyunu ile sonuca gitti. Genç oyuncu, 18’de takımını 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip Eser ile eşitliği sağladı, devre 1-1 bitti.  İkinci yarıda sahada Değirmenderespor vardı. Yeşil-Siyahlı ekip, 66’da Hamza Uzuner ile yeniden öne geçti. 78’de Tolunay Bekçi, 90’da Oğulcan ile farkı 3’e çıkardı, sahadan da 4-1 galip ayrıldı.
Süper Lig Play-Off’un bir diğer iddialı takım, bu sezon ilk yenilgisini geçen hafta deplasmanda Diliskelesispor karşısında alan Değirmenderespor, önceki günde Gebze deplasmanında Tayfunspor sınavındaydı.

Yeşil-Siyahlı ekip, ikinci yarıdaki etkili oyunu ile rakibini 4-1 yendi, H.Yıldızspor’u takibe devam etti. HAMZA’DAN İKİ GOL Normal sezonu yenilgisiz tamamlayan, Play-Off’ta da geçen haftaya kadar mağlup olmayan Değirmenderespor, son maçında Diliskelesispor karşısında 2-1 mağlup olmuştu. Yeşil-Siyahlı ekip, cumartesi günü Gebze Metin Oktay Stadı’nda konuk olduğu Tayfunspor karşısında Hamza Uzuner’in etkili oyunu ile sonuca gitti. Genç oyuncu, 18’de takımını 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip Eser ile eşitliği sağladı, devre 1-1 bitti. 

İkinci yarıda sahada Değirmenderespor vardı. Yeşil-Siyahlı ekip, 66’da Hamza Uzuner ile yeniden öne geçti. 78’de Tolunay Bekçi, 90’da Oğulcan ile farkı 3’e çıkardı, sahadan da 4-1 galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.