DEĞİRMEDERESPOR DA İLK HEDEF " BORÇLAR"

Spor 12.02.2015 - 11:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEĞİRMEDERESPOR DA İLK HEDEF " BORÇLAR"

Değirmenderespor'un yeni yönetimi YENİ GÖLCÜK'ü ziyaret etti.

İlçemizin en köklü amatör kulüplerinden birisi olan Değirmenderespor yeni kulüp başkanı Severcan Kara ve Severcan Kara, Sefa Öner, Kemal Yıldız, Murat Kulakaç, Göksel Özbaş, Kazım Şen, Bayram Girgin, Hasan Ömer Bayrak, Ergün Yaşar, Yusuf Çardak, Hasan Durdu, Murat Meral, Murat Yapıcı, Halit Kızılkaya, Güngör Balel, Fuat Aksoy, Veysel Çetin, Şafak Çelik, Kerem Koç gazetemizi ziyaret etti.  ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KULÜBÜN BORÇLARINI ÖDEMEK Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrenin ardından göreve gelen Kulüp Başkanı Severcan Kara hedefleri hakkında açıklama yaptı. Kara önceliklerinin kulübün borçlarının ödenmesi olduğunu belirterek kulübün 72 bin TL borcu olduğunu söyledi. Kara yaptığı açıklamada "Kulübümüz için hedef belirledik. 2015-2016 sezonunda Değirmenderespor sahalara çıkacak. Ancak kimse bizden şampiyonluk beklemesin. Öncelikli hedefimiz kulübün borçlarını ödemek. İyi bir ekip kuracağız" dedi.  ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ Alt yapı çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten Kara "Voleybol, basketbol ve tenis okullarımız devam ediyor. Özellikle kız voleybol takımını geri kazanacağız. İyi bir ekip oluşturacağız ve eski günlere döneceğiz. Ayrıca su sporları içinde çalışma başlattık. Bunun içinde yönetimde bulunan heyecanlı arkadaşlarımız var" dedi. Kara "Şu an da Futbolda U16 takımımız çalışmalarına devam ediyor.Bizde yönetim olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. 
Değirmenderespor'un yeni yönetimi YENİ GÖLCÜK'ü ziyaret etti.
İlçemizin en köklü amatör kulüplerinden birisi olan Değirmenderespor yeni kulüp başkanı Severcan Kara ve Severcan Kara, Sefa Öner, Kemal Yıldız, Murat Kulakaç, Göksel Özbaş, Kazım Şen, Bayram Girgin, Hasan Ömer Bayrak, Ergün Yaşar, Yusuf Çardak, Hasan Durdu, Murat Meral, Murat Yapıcı, Halit Kızılkaya, Güngör Balel, Fuat Aksoy, Veysel Çetin, Şafak Çelik, Kerem Koç gazetemizi ziyaret etti. 
ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KULÜBÜN BORÇLARINI ÖDEMEK
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrenin ardından göreve gelen Kulüp Başkanı Severcan Kara hedefleri hakkında açıklama yaptı. Kara önceliklerinin kulübün borçlarının ödenmesi olduğunu belirterek kulübün 72 bin TL borcu olduğunu söyledi. Kara yaptığı açıklamada "Kulübümüz için hedef belirledik. 2015-2016 sezonunda Değirmenderespor sahalara çıkacak. Ancak kimse bizden şampiyonluk beklemesin. Öncelikli hedefimiz kulübün borçlarını ödemek. İyi bir ekip kuracağız" dedi. 
ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ
Alt yapı çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten Kara "Voleybol, basketbol ve tenis okullarımız devam ediyor. Özellikle kız voleybol takımını geri kazanacağız. İyi bir ekip oluşturacağız ve eski günlere döneceğiz. Ayrıca su sporları içinde çalışma başlattık. Bunun içinde yönetimde bulunan heyecanlı arkadaşlarımız var" dedi. Kara "Şu an da Futbolda U16 takımımız çalışmalarına devam ediyor.Bizde yönetim olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.