LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENCİ “EN ACI FELAKET OLARAK TARİHE GEÇTİ”

Gündem 15.08.2018 - 18:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENCİ “EN ACI FELAKET OLARAK TARİHE GEÇTİ”

Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, 17 Ağustos 1999 depremin 19. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu. aşkan Vekili Değirmenci " 17 Ağustos 1999, saat 03.02'de, binlerce kardeşimizin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan Marmara Depremi, milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır” dedi.

Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, 17 Ağustos 1999 depremin 19. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu. KAÇAK YAPILAŞMADAN KAÇINMALIYIZ Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, 17 Ağustos 1999 büyük Marmara depreminin 19. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anıyoruz. Felaketten tüm ülkenin ders çıkarması gerekiyor. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz. EN DBÜYÜK FELAKET OLARAK TARİHTE YERİNİ ALDI Büyük Marmara Depremi'nin 45 saniye içinde on binlerce ailenin yuvasını yıktığını hatırlatan Başkan Vekili Değirmenci " 17 Ağustos 1999, saat 03.02'de, binlerce kardeşimizin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan Marmara Depremi, milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Bilindiği gibi geride yıkım ve acı bırakan olaylar, genellikle hatırlanmak istenmez. Ancak, 17 Ağustos; sönen umutları yeniden canlandırmak, milletimizin güven duygusunu tazelemek ve depremle yaşamayı öğrenebilmek için, bizlere sorumluluklarımızı tekrardan hatırlatmıştır. Depremin ardından ülkemizde büyük bir milli seferberlik başlamış; Türk milleti örnek bir dayanışma ruhu ile depremde mağdur olanlara yardım elini uzatmıştır. Depremin açtığı yarayı, milletimiz el ele vererek sarmıştır. Aziz milletimiz tıpkı 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde olduğu gibi 17 Ağustos gecesi de tek vücut olmuştur " açıklamasında bulundu. DEPREM BÖLGESİNDE YAŞADIĞIMIZI UNUTMAYALIM Başkan Vekili Değirmenci açıklamasının devamında “Gölcük'ün bir deprem bölgesi olduğunu asla unutmamalıyız. Depremin değil, alınmayan önlemlerin büyük acılar yaşattığı ortadadır. Yaşanabilecek büyük felaketlerden can ve mal kaybı yaşanmadan kurtulabilmek için, tüm kurumlar ile birlikte yurttaşlarımıza da görev düşmektedir. Bu vesileyle 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum, dedi.
Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, 17 Ağustos 1999 depremin 19. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu. aşkan Vekili Değirmenci " 17 Ağustos 1999, saat 03.02'de, binlerce kardeşimizin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan Marmara Depremi, milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır” dedi.

Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, 17 Ağustos 1999 depremin 19. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu.

KAÇAK YAPILAŞMADAN KAÇINMALIYIZ
Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, 17 Ağustos 1999 büyük Marmara depreminin 19. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anıyoruz. Felaketten tüm ülkenin ders çıkarması gerekiyor. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz.
EN DBÜYÜK FELAKET OLARAK TARİHTE YERİNİ ALDI
Büyük Marmara Depremi'nin 45 saniye içinde on binlerce ailenin yuvasını yıktığını hatırlatan Başkan Vekili Değirmenci " 17 Ağustos 1999, saat 03.02'de, binlerce kardeşimizin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan Marmara Depremi, milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Bilindiği gibi geride yıkım ve acı bırakan olaylar, genellikle hatırlanmak istenmez. Ancak, 17 Ağustos; sönen umutları yeniden canlandırmak, milletimizin güven duygusunu tazelemek ve depremle yaşamayı öğrenebilmek için, bizlere sorumluluklarımızı tekrardan hatırlatmıştır. Depremin ardından ülkemizde büyük bir milli seferberlik başlamış; Türk milleti örnek bir dayanışma ruhu ile depremde mağdur olanlara yardım elini uzatmıştır. Depremin açtığı yarayı, milletimiz el ele vererek sarmıştır. Aziz milletimiz tıpkı 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde olduğu gibi 17 Ağustos gecesi de tek vücut olmuştur " açıklamasında bulundu.
DEPREM BÖLGESİNDE YAŞADIĞIMIZI UNUTMAYALIM
Başkan Vekili Değirmenci açıklamasının devamında “Gölcük'ün bir deprem bölgesi olduğunu asla unutmamalıyız. Depremin değil, alınmayan önlemlerin büyük acılar yaşattığı ortadadır. Yaşanabilecek büyük felaketlerden can ve mal kaybı yaşanmadan kurtulabilmek için, tüm kurumlar ile birlikte yurttaşlarımıza da görev düşmektedir. Bu vesileyle 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.