LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENCİOĞLU DÖNER AÇILDI

Gölcük 07.07.2019 - 14:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENCİOĞLU DÖNER AÇILDI

Yıllardır Gölcük’te çeşitli firmalarda aşçı ustası olarak çalışan Murat Aktepe yaklaşık bir ay önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerin Değirmencioğlu Döner ve yemek adlı işyerini açtı.

Hijyen ve leziz yemeklerle halkın hizmetine giren Değirmencioğlu döner ve yemek işyerinin sahibi Murat Aktepe; “Öncelikle esnaflığı çok sevdiğim için bu mesleğe başladım. Ben yıllardır Gölcük’te faaliyet gösteren çeşitli firmalarda aşçı olarak çalıştım. Tam deneyimi elde ettikten sonra çok sevdiğim esnaflık mesleğime başladım.  Esnaflık mesleğimde öncelikli olarak hijyen ve temizliktir. Ben buna çok dikkat ediyorum. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Esnaflıkta en güzeli de halkla iç içe olmak anlatılmayacak güzel bir duygudur. Bende Gölcük halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Gıdamızda et döner, tavuk döner ve yemek çeşitlerimiz mevcuttur. Bu meslekte insanlarımızın damak tadına ulaşmaktır. Yemek çeşitlerimizin her biri insanlarımızın damak tadına ulaşarak hizmetimizi kaliteli olarak veriyoruz. Aynı zamanda evlere ve işyerlerine siparişlerimizi alıyoruz” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner       
Yıllardır Gölcük’te çeşitli firmalarda aşçı ustası olarak çalışan Murat Aktepe yaklaşık bir ay önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerin Değirmencioğlu Döner ve yemek adlı işyerini açtı.

Hijyen ve leziz yemeklerle halkın hizmetine giren Değirmencioğlu döner ve yemek işyerinin sahibi Murat Aktepe; “Öncelikle esnaflığı çok sevdiğim için bu mesleğe başladım. Ben yıllardır Gölcük’te faaliyet gösteren çeşitli firmalarda aşçı olarak çalıştım. Tam deneyimi elde ettikten sonra çok sevdiğim esnaflık mesleğime başladım. 

Esnaflık mesleğimde öncelikli olarak hijyen ve temizliktir. Ben buna çok dikkat ediyorum. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Esnaflıkta en güzeli de halkla iç içe olmak anlatılmayacak güzel bir duygudur. Bende Gölcük halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Gıdamızda et döner, tavuk döner ve yemek çeşitlerimiz mevcuttur. Bu meslekte insanlarımızın damak tadına ulaşmaktır. Yemek çeşitlerimizin her biri insanlarımızın damak tadına ulaşarak hizmetimizi kaliteli olarak veriyoruz. Aynı zamanda evlere ve işyerlerine siparişlerimizi alıyoruz” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner     

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.