LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE'DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI

Gündem 19.02.2020 - 10:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE'DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI

Vatandaşlardan gelen talep üzerine Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan dere etrafında ve D-130 Karayolu’na cephe yamaçta çevre düzenlemesi yapıldı

Şehir genelinde hem yeşil alan miktarını arttıran hem de mevcut yeşil alanlarda çevre düzenlemesi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaptığı bu çalışmalar ile görsel zenginliği de arttırıyor.  Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların talebi üzerine, bölgede bulunan derenin etrafı ve D-130 Karayolu’na cephe olan yamaçta diri örtü temizliği yapıldı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı diri örtü temizliğinden sonra bin 500 metrekare alana farklı türlerde fidan dikti.     VATANDAŞLARIN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA HAREKETE GEÇİLDİ Gölcük Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’ndeki alan sık diken ve çalılık olarak dere kenarında bulunuyordu. Hoş bir görüntüsü olmayan alan için vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda harekete geçen Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, alanda bulunan çalılıkları seyreltirken diken bitkilerini de temizledi. Diri örtü temizliği iş makineleri ve 8 personelin çalışması ile gerçekleştirildi.   251 ADET FİDAN DİKİLDİ Bir hafta süren çalışmalar kapsamında örtü temizliği sonrasında alana fidan dikimi yapıldı. Bu kapsamda 65 adet Toros Sediri, 67 Adet Leylandi, 38 Adet Süs Eriği ve 81 Adet Goldrider olmak üzere toplamda 251 adet fidan dikildi. Büyükşehir Belediyesinin alanda gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi çalışması ile bölgede yaşayan vatandaşların memnuniyeti sağlandı.
Vatandaşlardan gelen talep üzerine Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan dere etrafında ve D-130 Karayolu’na cephe yamaçta çevre düzenlemesi yapıldı

Şehir genelinde hem yeşil alan miktarını arttıran hem de mevcut yeşil alanlarda çevre düzenlemesi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaptığı bu çalışmalar ile görsel zenginliği de arttırıyor.  Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların talebi üzerine, bölgede bulunan derenin etrafı ve D-130 Karayolu’na cephe olan yamaçta diri örtü temizliği yapıldı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı diri örtü temizliğinden sonra bin 500 metrekare alana farklı türlerde fidan dikti.  

 

VATANDAŞLARIN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA HAREKETE GEÇİLDİ

Gölcük Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’ndeki alan sık diken ve çalılık olarak dere kenarında bulunuyordu. Hoş bir görüntüsü olmayan alan için vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda harekete geçen Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, alanda bulunan çalılıkları seyreltirken diken bitkilerini de temizledi. Diri örtü temizliği iş makineleri ve 8 personelin çalışması ile gerçekleştirildi.

 

251 ADET FİDAN DİKİLDİ

Bir hafta süren çalışmalar kapsamında örtü temizliği sonrasında alana fidan dikimi yapıldı. Bu kapsamda 65 adet Toros Sediri, 67 Adet Leylandi, 38 Adet Süs Eriği ve 81 Adet Goldrider olmak üzere toplamda 251 adet fidan dikildi. Büyükşehir Belediyesinin alanda gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi çalışması ile bölgede yaşayan vatandaşların memnuniyeti sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.