DEĞİRMENDERE’DE ÇÖPLER YER ALTINA İNİYOR

Gündem 28.09.2020 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEĞİRMENDERE’DE ÇÖPLER YER ALTINA İNİYOR

Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde yapılan düzenlemeler kapsamında, sahile yeni yer altı çöp konteynırları da konulacak. Konteynırlar için yerlerin açıldığı alandaki çalışmaların kısa sürede bitirilmesi planlanıyor

Değirmendere’de, geçtiğimiz günlerde sahil boyunca bir düzenleme çalışmasına başlanmıştı. Yolun bir şeridinde, araçların park edildiği bölümde bulunan parke taşların sökülerek yeni ve daha düzenli bir şekilde yerlerine konuluyor. Bazı yerlerde çöplerin dağıtıldığı ve çevre temizliğinin zarar gördüğünün dile getirildiği sahilde yetkililer, yer altı çöp konteynırının yapılması amacıyla geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlamıştı. Yeri açılan konteynırın yakın zamanda tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.  KİRLİLİK VE KÖTÜ KOKU ORTADAN KALKACAK Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde yapılan çalışmalar kapsamında yer altı çöp konteynırının yapılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden belde sakinleri, “Bazı durumlarda çöplerin dağılıyor olması, burada çevre temizliğinin zarar görmesine neden olmaktaydı. Parke taşların yeniden düzenlendiği çalışma kapsamında, buraya yer altı konteynırların getirilmesi de büyük bir fayda sağlayacak. Hem çöpler hem de kötü koku etrafa yayılmayacak. Sahilin belli kısımlarında bu tür alanların oluşturulması, kirliliğin azalmasında da etkili olur” dedi. 
Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde yapılan düzenlemeler kapsamında, sahile yeni yer altı çöp konteynırları da konulacak. Konteynırlar için yerlerin açıldığı alandaki çalışmaların kısa sürede bitirilmesi planlanıyor

Değirmendere’de, geçtiğimiz günlerde sahil boyunca bir düzenleme çalışmasına başlanmıştı. Yolun bir şeridinde, araçların park edildiği bölümde bulunan parke taşların sökülerek yeni ve daha düzenli bir şekilde yerlerine konuluyor. Bazı yerlerde çöplerin dağıtıldığı ve çevre temizliğinin zarar gördüğünün dile getirildiği sahilde yetkililer, yer altı çöp konteynırının yapılması amacıyla geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlamıştı. Yeri açılan konteynırın yakın zamanda tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

 KİRLİLİK VE KÖTÜ KOKU ORTADAN KALKACAK

Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde yapılan çalışmalar kapsamında yer altı çöp konteynırının yapılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden belde sakinleri, “Bazı durumlarda çöplerin dağılıyor olması, burada çevre temizliğinin zarar görmesine neden olmaktaydı. Parke taşların yeniden düzenlendiği çalışma kapsamında, buraya yer altı konteynırların getirilmesi de büyük bir fayda sağlayacak. Hem çöpler hem de kötü koku etrafa yayılmayacak. Sahilin belli kısımlarında bu tür alanların oluşturulması, kirliliğin azalmasında da etkili olur” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.