LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERE’DE HEDEF BÜYÜK

Spor 08.05.2018 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE’DE HEDEF BÜYÜK

Değirmenderespor, geçtiğimiz gün Değirmendere sahilininde bulunan Baraka Kafe’de basınla kahvaltı da bir araya geldi. Takım yöneticileri, Naci Keleş’in teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte iddialı bir konuma geleceklerine inandıklarını belirttiler.

Süper Amatör’de mücadele eden başarılı temsilcimiz Değirmenderespor, yeni sezona bomba gibi şampiyonluk hedefiyle girecek. Geçtiğimiz gün Değirmendere sahilininde bulunan Baraka Kafe’de basınla kahvaltı da bir araya gelen takım yöneticileri, Naci Keleş’in teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte iddialı bir konuma geleceklerine inandıklarını belirttiler. Basın toplantısına Genel Kaptan Hasan Ömer Bayrak, Basın Sözcüsü Zeki Sarı, İkinci Başkan Ergün Yaşar, Muhasip Hasan Durdu,Yöneticiler Ahmet Çelebi, İzzet Safkan katıldı. İNANÇLI MÜCADELECİ BİR TAKIM KURACAĞIZ Basın Sözcüsü Zeki Sarı yaptığı açıklamada, “2018-2019 sezonuna özverili, güçlü, inançlı, mücadeleci bir takım kurmayı hedefliyoruz. Geçen sezon sportif direktör olan Naci Keleş hocamızla teknik direktör olarak el sıkıştık. Azimli, başarılı,inançlı ve tecrübeli bir teknik adam. Kendisinden iyi bir şekilde faydalanacağımızı düşünüyorum. Zaten hocamız Değirmendereli. Bizimde yönetim olarak ona inancımız tamdır” dedi. “HOCAMIZIN RAPORU DOĞRULTUSUNDA TAKVİYE YAPACAĞIZ” Açıklamasına devam eden Sarı transfer dönemi ile ilgili de şunları söyledi: “Hocamızın verdiği raporlar doğrultusunda devam edeceğimiz futbolcu kardeşlerimiz olacaktır. Transfer döneminde elimizdeki insanlar nispetinde hocamızın istediği transferleri elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız. Ekonomik anlamda da başarı yakalamak için sponsorlar bulacağız. Değirmendere Sahilindeki üyelerimizden de aidatların alınmasında devamlılığ sağlayacağız. Bizim en büyük desteğimiz yönetim kurulumuz. Onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e de sonsuz teşekkür ediyorum. Araç tahsisi ve malzeme konusunda da desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da sonsuz teşekkürler” şeklinde konuştu. “TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ” Teknik Direktör Naci Keleş’te yaptığı açıklamada, “Takımın genel halinden memnunum. Takviye yapmayı tabi ki düşünüyoruz. Bizim asıl hedefimiz mantaliteyi değiştirmek. Ben başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Değirmenderespor’un Bal ligine çıkması için elimizden gelenin en iyi yapacağız” dedi.
Değirmenderespor, geçtiğimiz gün Değirmendere sahilininde bulunan Baraka Kafe’de basınla kahvaltı da bir araya geldi. Takım yöneticileri, Naci Keleş’in teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte iddialı bir konuma geleceklerine inandıklarını belirttiler.

Süper Amatör’de mücadele eden başarılı temsilcimiz Değirmenderespor, yeni sezona bomba gibi şampiyonluk hedefiyle girecek. Geçtiğimiz gün Değirmendere sahilininde bulunan Baraka Kafe’de basınla kahvaltı da bir araya gelen takım yöneticileri, Naci Keleş’in teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte iddialı bir konuma geleceklerine inandıklarını belirttiler. Basın toplantısına Genel Kaptan Hasan Ömer Bayrak, Basın Sözcüsü Zeki Sarı, İkinci Başkan Ergün Yaşar, Muhasip Hasan Durdu,Yöneticiler Ahmet Çelebi, İzzet Safkan katıldı.
İNANÇLI MÜCADELECİ BİR TAKIM KURACAĞIZ
Basın Sözcüsü Zeki Sarı yaptığı açıklamada, “2018-2019 sezonuna özverili, güçlü, inançlı, mücadeleci bir takım kurmayı hedefliyoruz. Geçen sezon sportif direktör olan Naci Keleş hocamızla teknik direktör olarak el sıkıştık. Azimli, başarılı,inançlı ve tecrübeli bir teknik adam. Kendisinden iyi bir şekilde faydalanacağımızı düşünüyorum. Zaten hocamız Değirmendereli. Bizimde yönetim olarak ona inancımız tamdır” dedi.

“HOCAMIZIN RAPORU DOĞRULTUSUNDA TAKVİYE YAPACAĞIZ”
Açıklamasına devam eden Sarı transfer dönemi ile ilgili de şunları söyledi: “Hocamızın verdiği raporlar doğrultusunda devam edeceğimiz futbolcu kardeşlerimiz olacaktır. Transfer döneminde elimizdeki insanlar nispetinde hocamızın istediği transferleri elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız. Ekonomik anlamda da başarı yakalamak için sponsorlar bulacağız. Değirmendere Sahilindeki üyelerimizden de aidatların alınmasında devamlılığ sağlayacağız. Bizim en büyük desteğimiz yönetim kurulumuz. Onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e de sonsuz teşekkür ediyorum. Araç tahsisi ve malzeme konusunda da desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da sonsuz teşekkürler” şeklinde konuştu.

“TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ”
Teknik Direktör Naci Keleş’te yaptığı açıklamada, “Takımın genel halinden memnunum. Takviye yapmayı tabi ki düşünüyoruz. Bizim asıl hedefimiz mantaliteyi değiştirmek. Ben başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Değirmenderespor’un Bal ligine çıkması için elimizden gelenin en iyi yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.