LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE DE KAZA ;2 YARALI

Değirmendere 30.09.2017 - 19:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE DE KAZA ;2 YARALI

Değirmendere D-130 karyolu üzerinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı..

Cumhuriet Sitesi önünde meydana gelen kazada, Gölcük'den Yalova istikametine giden 41 NC 121 plakalı araç kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile karşı şeride geçen araca Y.K yöntimindeki araç çarptı. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet HAstanesine kaldırıldı. Haber:Enes AZMAK
Değirmendere D-130 karyolu üzerinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı..

Cumhuriet Sitesi önünde meydana gelen kazada, Gölcük'den Yalova istikametine giden 41 NC 121 plakalı araç kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile karşı şeride geçen araca Y.K yöntimindeki araç çarptı.

Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet HAstanesine kaldırıldı. Haber:Enes AZMAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.