LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERE'DE POLİSE TESLİM OLMAMAK İÇİN EVİNİ YAKTI

13.08.2018 - 19:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE'DE POLİSE TESLİM OLMAMAK İÇİN EVİNİ YAKTI

Değirmendere’de cezaevi firarisi eski özel harekat polisi, polislere teslim olmayı reddedip evini ateşe verdi.

Değirmendere Vatan Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgi  ve iddiaya göre, eski bir özel harekat polis olan cezaevi firarisi Hasan Doğançay’ın evinde olduğu bilgisini alan polis yakalamak için harekete geçti. Doğançay’ı gözaltına almak için evinin kapısı önüne giden polis ekipleri, kapıyı çaldıklarında Doğançay’dan olumsuz yanıt aldılar. EVİNE YAKTI Polisin geldiğini gören ve kapıyı açmayı reddeden Doğançay, evinin tüm odalarını ateşe vererek yangın çıkardı. Yangının kısa sürede büyüdüğünü gören Doğançay daha sonra polis ekiplerine teslim oldu. 8 KİŞİ DUMANDAN ZEHİRLENDİ Yangının hızla büyümesi üzerine polis ekipleri itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir yandan alevlere müdahale ederken bir yandan da binada mahsur kalanları tahliye etti. İtfaiye ekiplerince binadan çıkarılan ve aralarında olaya giden komiserin de olduğu 4 kişiye ekipler tarafından maskeler yardımıyla oksijen müdahalesi yapıldı. HASTANEYE KALDIRILDILAR Yangında dumandan etkilenen komiser ile bir çocuğun da olduğu 4 kişi ise daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 4 kişi, ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin tamamen söndürdüğü ve soğutma çalışmasını tamamladığı binada yanan daire kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme sürüyor
Değirmendere’de cezaevi firarisi eski özel harekat polisi, polislere teslim olmayı reddedip evini ateşe verdi.

Değirmendere Vatan Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgi  ve iddiaya göre, eski bir özel harekat polis olan cezaevi firarisi Hasan Doğançay’ın evinde olduğu bilgisini alan polis yakalamak için harekete geçti.

Doğançay’ı gözaltına almak için evinin kapısı önüne giden polis ekipleri, kapıyı çaldıklarında Doğançay’dan olumsuz yanıt aldılar.

EVİNE YAKTI

Polisin geldiğini gören ve kapıyı açmayı reddeden Doğançay, evinin tüm odalarını ateşe vererek yangın çıkardı. Yangının kısa sürede büyüdüğünü gören Doğançay daha sonra polis ekiplerine teslim oldu.

8 KİŞİ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

Yangının hızla büyümesi üzerine polis ekipleri itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir yandan alevlere müdahale ederken bir yandan da binada mahsur kalanları tahliye etti. İtfaiye ekiplerince binadan çıkarılan ve aralarında olaya giden komiserin de olduğu 4 kişiye ekipler tarafından maskeler yardımıyla oksijen müdahalesi yapıldı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yangında dumandan etkilenen komiser ile bir çocuğun da olduğu 4 kişi ise daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 4 kişi, ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin tamamen söndürdüğü ve soğutma çalışmasını tamamladığı binada yanan daire kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme sürüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.