DEĞİRMENDERE'DE TRAFİK KAZASI

Değirmendere 01.01.2017 - 23:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE'DE TRAFİK KAZASI

Pazar akşamı 21.00 ' de Değirmendere'de trafik kazası meydana geldi.

Görgü tanıklarının ifadesi ile Halıdere istikametinden çok süratli gelen 41 HC 553 plakalı gri renkli Renault Clio marka araç yan yolda takla attı. Sağlı sollu çarparak hızı kesilen ve duran aracı Halıdereli Kadir Özer'in kullandığı ve yalnız olduğu ifade ediliyor. Ağır yaralı ve durumunun çok iyi olmadığı gözlenen sürücü ambulans ile İzmit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı. Kaza sebebi ile yan yolda araç trafiği bir süre kapalı kaldı.  O anda yaya ya da başka bir aracın olmaması ise büyük bir şans...  
Pazar akşamı 21.00 ' de Değirmendere'de trafik kazası meydana geldi.

Görgü tanıklarının ifadesi ile Halıdere istikametinden çok süratli gelen 41 HC 553 plakalı gri renkli Renault Clio marka araç yan yolda takla attı. Sağlı sollu çarparak hızı kesilen ve duran aracı Halıdereli Kadir Özer'in kullandığı ve yalnız olduğu ifade ediliyor. Ağır yaralı ve durumunun çok iyi olmadığı gözlenen sürücü ambulans ile İzmit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.

Kaza sebebi ile yan yolda araç trafiği bir süre kapalı kaldı. 

O anda yaya ya da başka bir aracın olmaması ise büyük bir şans...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.