DEĞİRMENDERE'DEN 3 TRANSFER DAHA

Spor 07.01.2019 - 18:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE'DEN 3 TRANSFER DAHA

Süper Lig Play-Off’ta iddialı takımlar arasında yer alan Değirmenderespor, kadrosuna önemli takviyeler yapıyor. Gölcükspor’dan kaleci Tümay, Tekirdağspor’dan stoper Batuhan Kara’yı alan Yeşil-Siyahlı ekip, üç futbolcuyla daha yakından ilgileniyor

Süper Lig B Grubu’nda şampiyonluğu son maçta İlimtepe FK’ya kaptıran Değirmenderespor, Play-Off’ta bu hedefine ulaşmak istiyor. Yeşil-Siyahlı ekip, Play-Off maçları öncesinde eksik yerlerine oyuncu alıyor. Hereke Yıldızspor’un tecrübeli sol beki Hakan Tural ile kesin olarak anlaşma sağlayan Değirmenderespor, Suadiyespor’un genç kanat oyuncusu Mustafa Kaya’yı da gündemine aldı. Mustafa kaya, 1937 Seka ve Sultan Orhanspor’da da forma giymişti. ARİFİYESPOR’DAN MEHMET KUKUL Play-Off öncesinde Gölcükspor’dan kaleci Tümay Yavuz ile Tekirdağspor’dan defans oyuncusu, 21 yaşındaki Batuhan Kara’yı renklerine bağlayan Değirmenderespor, forvete de takviye yapmayı düşünüyor. Yeşil-Siyahlı ekip, bu sezon başında Sakarya Arifiyespor’da forma giyen Mehmet kukul ile görüşüyor. Mehmet Kukul’u spor severler daha önceki yıllarda Güneşspor, 1937 Seka ve Alikahyaspor’dan da tanıyor. Mehmet Kukul’u ilimizden birkaç takımın daha istediği öğrenildi.  
Süper Lig Play-Off’ta iddialı takımlar arasında yer alan Değirmenderespor, kadrosuna önemli takviyeler yapıyor. Gölcükspor’dan kaleci Tümay, Tekirdağspor’dan stoper Batuhan Kara’yı alan Yeşil-Siyahlı ekip, üç futbolcuyla daha yakından ilgileniyor

Süper Lig B Grubu’nda şampiyonluğu son maçta İlimtepe FK’ya kaptıran Değirmenderespor, Play-Off’ta bu hedefine ulaşmak istiyor. Yeşil-Siyahlı ekip, Play-Off maçları öncesinde eksik yerlerine oyuncu alıyor. Hereke Yıldızspor’un tecrübeli sol beki Hakan Tural ile kesin olarak anlaşma sağlayan Değirmenderespor, Suadiyespor’un genç kanat oyuncusu Mustafa Kaya’yı da gündemine aldı. Mustafa kaya, 1937 Seka ve Sultan Orhanspor’da da forma giymişti.

ARİFİYESPOR’DAN MEHMET KUKUL
Play-Off öncesinde Gölcükspor’dan kaleci Tümay Yavuz ile Tekirdağspor’dan defans oyuncusu, 21 yaşındaki Batuhan Kara’yı renklerine bağlayan Değirmenderespor, forvete de takviye yapmayı düşünüyor. Yeşil-Siyahlı ekip, bu sezon başında Sakarya Arifiyespor’da forma giyen Mehmet kukul ile görüşüyor. Mehmet Kukul’u spor severler daha önceki yıllarda Güneşspor, 1937 Seka ve Alikahyaspor’dan da tanıyor. Mehmet Kukul’u ilimizden birkaç takımın daha istediği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.